A-Veronpalautus lainat

A-Veronpalautus on yksityishenkilöille lainapalveluita tarjoava yritys, jonka toiminta perustuu veronpalautuksia vastaan otettuihin lainoihin.

Palvelu toimii siten, voit hakea lainaa yhtiöltä, mikäli täytät muutamia perusehtoja veronpalautuslainan saamiselle.

A-Veronpalautus lainat.

Nämä ehdot ovat (tätä kirjoittaessa) keskeisesti 1) sinulle on tulossa veronpalautusta yli 200 €, 2) sinulla on luottotiedot kunnossa, 3) olet yli 20-vuotias, ja 4) sinulla on olemassa säännölliset tulot.

Mikäli haluat, voit myös hakea ennakkoon vain osan tulevista veronpalautuksistasi lainana.

A-Veronpalautus perii kiinteän 30% koron myönnetystä veronpalautuslainan määrästä ja 10 € hakemusmaksun, ei muita kuluja.

Lainan hakeminen tapahtuu siten, että täytät ensin hakemuksen A-Veronpalautuksen nettisivuilla (www.a-veronpalautus.fi).

Seuraavassa vaiheessa yhtiö pyytää sinua toimittamaan heille verotuspäätöksesi ja palkkalaskelmasi joko 1) valokuvana puhelimellasi tai 2) skannattuna tai 3) postin välityksellä.

Mikäli A-Veronpalautus tämän jälkeen myöntää lainan, se maksetaan (kuluilla vähennettynä) tilillesi samana päivänä ja takaisinmaksu tapahtuu tulevalla veronpalautuksellasi.

Yhtiö on avoinna myös iltaisin ja viikonloppuisin, mutta voit jättää hakemuksen ja liitteet koska tahansa, ja se käsitellään firman toimiaikojen puitteissa.


Kuten kaikissa muissakin finanssipalveluissa, sinun kannattaa vertailla sinulle tarjottua lainaa ja sen hintaa muihin alan palveluihin hyvinkin laajasti ennenkuin teet päätöksen hakea luottoa, koska alan toimijoilla on usein hyvinkin suuret erot myöntämisensä lainojen todellisissa vuosikoroissa.