A1 Rahoitus

A1 Rahoitus on Nordea Rahoituksen tarjoama luottopalvelu (etupäässä ajoneuvojen hankintaan), sekä yksityisille että yrityksille.

Ajoneuvojen ohella rahoitusmuoto on tarjolla yksityisille myös caravan-, moottorikelkka-, moottoripyörä-, sekä venekauppoja varten.

Rahoitus on palveluna tarjolla vaivattomasti kaupanteon yhteydessä, ja sitä voi hakea rahoitusmuotona kaikkiin Suomessa tarjolla oleviin automerkkeihin ja -malleihin.

Lainan saannissa auto itsessään toimii luoton vakuutena, etkä tarvitse siten muita lisävakuuksia.

Autolainojen lisäksi voit hankkia A1 kautta myös erilaiset vakuutukset ja muut lisäpalvelut kaskoista maksuturvavakuutuksiin.

Kun olet hankkinut lainan palvelun kautta, voit hallita luottoasi A1:n virallisten nettisivujen kautta, osoitteessa www.a1.fi. Nettipalvelun kautta löydät kaikki tekemäsi osamaksusopimuksen yksityiskohdat, ja apua muutoksien tekemiseen lainan suhteen.

Sisäänkirjautumiseen tarvitset pankkisi verkkopankkitunnukset, jonka jälkeen pääset käyttämään kaikkia A1 sivuston ominaisuuksia.

A1 Rahoitus autolainat

Kun haet A1 autoluottoa, saat sen aina jälleenmyyjän yhteydestä suoraan A1 luottoyhtiön yhteistyökumppanina toimivasta autokaupasta.

Voit laskea jo etukäteen budjettiisi sopivan kuukausierän esimerkiksi A1:n virallisilla nettisivuilla. Nämä kuukausierät pysyvät samoina koko sopimuskauden läpi.

Rahoitusta, johon päätös tulee heti kaupanteon yhteydessä, voit hakea sekä uusiin että käytettyihin autoihin, ja hankkimasi ajoneuvo toimii aina lainan vakuutena.

Käsirahana tai vaihtokohteen arvona on kauppaa tehdessäsi aina 20–30 % käteishinnasta. Takaisinmaksuun voit hakea aikaa 1-5 vuotta, mutta voit maksaa velan pois milloin tahansa ilman erillisiä kuluja.

Tällaisen osamaksurahoituksen saat A1:n yhteistyökumppaneina olevista auto-, moottoripyörä-, caravan- ja veneliikkeistä.


Näissä myymälöissä asioidessasi myyjä hoitaa aina luoton hakemisen ja avaamisen puolestasi. Sinun kontollesi jää käsirahan maksaminen, tai nykyisen ajoneuvosi luovuttaminen vaihdossa.