AA-Yleislaina lainat ilman vakuuksia

AA-Yleislaina, joka on mukana Etelä-Suomen aluehallintoviraston luotonantaja- ja vertaislainanvälittäjärekisterissä, tarjoaa suomalaisille kotitalouksille lainoja ilman vakuuksia.

Yhtiö, joka on AA-Yleislaina OÜ:n Suomen sivuliike, myöntää kertalainoja (tätä kirjoitettaessa) 2000-5000 euron summille, joustavin ehdoin ja nopeasti.

AA-Yleislaina lainat ilman vakuuksia.

Laina-aikoina valitsemallesi lainasummalle voit valita 6 kk – 24 kk välillä olevan periodin.

AA-Yleislaina kertalainoja haetaan firman virallisten nettisivujen (www.yleislaina.fi) kautta, täyttämällä sivuilta löytyvät hakemuslomakkeen.

Kun olet täyttänyt hakemuksen, AA-Yleislaina, mikäli yhtiö myöntää hakemasi luoton, lähettää sinulle sähköpostiin kirjallisen lainasopimuksen, jolloin voit rauhassa tutustua sen ehtoihin ja harkita lainan ottamista.

Lainasopimuksen allekirjoittaminen tapahtuu TUPAS-tunnuksillasi, jonka jälkeen ovat rahat käytettävissäsi nopeasti.

Vaikka lainan hakeminen on nopeaa ja vaivatonta, yhtiöllä on joukko ehtoja, jotka hakijoiden tulee täyttää lainan myöntämisen edellytyksinä.

Näihin ehtoihin kuuluvat 1) sinulla ei ole luottohäiriömerkintää, 2) olet töissä tai saat eläkettä, 3) työsuhteesi ei ole koe-ajalla, 4) tulosi ylittävät menosi ja tulomeno-arvio on realistinen, sekä 5) sinulla ei ole liian paljon luottoja ennestään.

Ennen lainan ottamista sinun kannattaa tutustua yksityiskohtaisesti AA-Yleislainan myöntämän luoton hintaan, etenkin lainan todelliseen vuosikorkoon. Todellisen vuosikoron löydät lainasopimuksestasi ja lainan ennakkotiedoista jotka toimitetaan sinulle ennen sopimuksen allekirjoitusta.


Sinun kannattaa vertailla näitä todellisia vuosikorkoja eri yhtiöiden välillä, sillä ne ovat tärkein kilpailukeino, jolla alan yritykset kilpailevat toistensa kanssa, ja näissä kustannuksissa on huomattavia eroja.