Äänentoistolaitteiden vuokraus Espoo, Tampere, Joensuu, ja Vantaa

Äänentoistolaitteiden vuokraus vaihtoehtoihin alueilla Espoo, Tampere, Joensuu, ja Vantaa kuuluvat muun muassa Riemurinne, Soundfront, ja Suomen Kongressitekniikka.

Kun haet tapahtumaasi kalustoa äänentoistolaitteiston suhteen, sinun kannattaa huomioida myös vuokraavan yhtiön tarjoamat oheispalvelut.

Usein nämä oheispalvelut, kuten valaistuspalvelut, valosuunnittelun, äänisuunnittelun, miksaukset, soundcheckit, sekä lisätarvikkeet saa ostettua halvemmin pakettina kuin erikseen eri palveluntarjoajilta.

Riemurinne
Teekkarinkatu 17
33720 Tampere
www.riemurinne.fi

Riemurinne on vuodesta 2006 toiminnassa ollut äänentoisto-, valo- ja kuljetuslaitteistojen vuokraamiseen sekä tapahtumien esitystekniikasta vastaamiseen erikoistunut, Tampereen Hervannasta käsin toimiva yritys.

Yhtiön asiakaskuntaan kuuluu etenkin erityyppisiä tapahtumajärjestäjiä ja yhtyekokoonpanoja.

Riemurinne voi hoitaa myös kiinteiden laitteistojen asennukset ja laajan yhteistyökumppanien verkostonsa ansista yhtiö voi hoitaa monipuoliset tapahtumakokonaisuudet.

Voit pyytää tarjouksen tapahtumaasi suoraan firman nettisivujen kautta (riemurinne.fi/pyyda-tarjous/).

Soundfront
Kuovirinne 17 C
01450 Vantaa
www.soundfront.fi

Soundfront on Vantaan kaupungista käsin toimiva yhtiö, jonka ydintoimialaan sisältyvät äänentoistolaitteiden & valojen vuokraamiset sekä äänentoistopalvelut eri kokoisiin tilaisuuksiin.

Soundfront pystyy hoitamaan kaiken aina pienistä juontokamoista yli 10 kW:n äänentoistoon ja pienistä tunnelmavaloista suurempiin kokonaisuuksiin asti.

Keskeiset Soundfront palvelut ovat:

PA-vuokraus (äänentoistolaitteiden vuokraus)
Valovuokraus (kuten tilavalot, disco-/efektivalot sekä liikkuvat valot)
Karaokelaitteiden vuokraus
DJ-laitteiden vuokraus

Yhteistyökumppaniensa kautta yhtiö pystyy tarjoamaan lisäksi ääni-/valomiespalvelut, vuokralaitteiden kuljetuspalvelut, ja vuokralaitteiden asennukset.

Voit muokata yhtiön tarjoamia pakettaja mieleksesi, sellaiseksi kokonaisuudeksi kuin mitä tapahtumasi vaatii, mukaanlukien yritystilaisuudet, bändikeikat, DJ-keikat, häät, syntymäpäiväjuhlat, puhetilaisuudet, urheilutapahtumat, karaoke-illat jne.

Suomen Kongressitekniikka
Puolarmetsänkuja 8
02280 Espoo
www.kongressitekniikka.fi

Suomen Kongressitekniikka on espoolainen, yli 30 vuotta toiminnassa ollut tapahtumien (seminaareista iltatilaisuuksiin) yhteydessä tarvittavien teknisten laitteiden vuokraamo ja palveluyritys, jonka erikoisalueena ovat tulkkaukset.

Keskeisiä palveluita yhtiölle ovat:

tulkkauslaitteet ja tulkkikopit
mikrofonit ja äänentoisto
kokousmikrofonit
videoprojisointi
suoratoisto ja videotallennus
tapahtumavalokuvaus
videoneuvottelu
AV-konsultointi
tapahtuman AV-tuotanto

Tarvittaessa Suomen Kongressitekniikka voi auttaa myös tapahtumapaikan valinnassa.

DJ Team Joensuu
www.djteam.fi

DJ Team on joensuulainen, vuonna 1996 perustettu täyden palvelun ohjelmistotalo, jonka erikoisalaa ovat DJ-palvelut, orkesterit, sekä karaoke, jonka lisäksi yritys tarjoaa pienimuotoiset äänentoisto -ja valaistuspalvelut.

Yhtiön keskeistä asiakaskuntaa ovat etenkin ravintolat, mutta myös yritykset sekä yksityishenkilöt Joensuun seudulla.


Ohjelmistopalvelun osalta DJ Team tekee yhteistyötä lukuisien erilaisten ammattilaistahojen kanssa, joka näkyy laadukkaissa kokonaisuuksissa monenlaisiin tilaisuuksiin.