Aasa lainat ilman vakuuksia

Aasa Oy on kotimainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa suomalaisille kotitalouksille lainaa ilman vakuuksia.

Yhtiön toiminnan kulmakiviä ovat nopea, joustava, ja edullinen vakuudeton lainoitus.

Aasa lainat ilman vakuuksia.

Lainojensa myöntämisessä Aasa (www.aasa.fi) käyttää perusteina ECRC:n määrittämiä vastuullisen luotonannon kriteereitä, voimassaolevaa suomalaista ja Euroopan Unionin lainsäädäntöä, sekä paikallisen kuluttajaviranomaisen suosituksia.

Voit saada vakuudetonta lainaa (tätä kirjoitettaessa) 2000 – 5000 euroa, jota voit hakea, vaikka et olisi entuudestaan yhtiön asiakas.

Lainaa saa ilman vakuuksia helpolla verkkohakemuksella tai soittamalla Aasan asiakaspalvelunumeroon.

Yhtiö ei edellytä lainan saamiseen sinulta myöskään takaajaa, mutta sinun tulee täyttää joukko kriteerejä voidaksesi saada Aasa lainan.

Nämä kriteerit ovat 1) olet vähintään 20 vuotias, 2) sinulla ei ole rekisteröityä maksuhäiriötä, 3) asut vakinaisesti Suomessa, sekä 4) sinulla on säännölliset työ- tai eläketulot (työsuhde voi olla myös määräaikainen).

Lisäksi sinun tulee olla luotto- ja oikeustoimikelpoisia sekä tunnistautua Aasa Oy:n hyväksymällä tavalla.

Aasa ottaa verkkohakemuksia vastaan 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa, mutta hakemukset käsitellään yhtiön toimistoaikana.

Verkon kautta tehty lainahakemus sinällään on nopea ja helppo, jonka täyttää yhtiön sivuilla noin muutamassa minuutissa.

Käsittelyn jälkeen ja lainan myöntämisen jälkeen Aasa lähettää sinulle lainasopimuksen sähköpostiisi allekirjoitettavaksi. Allekirjoituksen jälkeen yhtiö toimittaa lainasumman heti tilillesi.

Mikäli tulet toisiin ajatuksiin lainan suhteen, kaikilla Aasa lainoilla on 14 vuorokauden peruutusoikeus.

Tässä suhteessa sinun kannattaakin tutustua Aasan ajankohtaisiin lainaehtoihin ja hinnastoon yksityiskohtaisesti (yhtiön kotisivuilla, www.aasa.fi), sekä vertailla yhtiön lainojen hintaa suhteessa muihin Suomessa tällaisia luottoja tarjoaviin firmoihin.

Tärkeä tekijä tässä vertailussa on Aasa lainan todellinen vuosikorko, joka vaihtelee lainasumman ja -ajan perusteella. Löydät nämä tiedot yhtiön verkkosivuilta ja firman markkinointimateriaaleista. Oman lainasi todellisen vuosikoron saat aina tietoon ennen lainasopimuksen hyväksymistä.

Vaikka lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa, on mahdollista, että Aasa ei myönnä sinulle hakemaasi luottoa. Yleisimmät syyt kielteiseen lainapäätökseen ovat 1) hakija on luottotiedoton (rekisteröity maksuhäiriö Asiakastieto Oy:n rekisterissä) ja 2) lainaa ei myönnetä Aasan tekemän riskianalyysin perusteella.

Aasa laina maksetaan takaisin siten, että luoton lainan hyväksymisen jälkeen saat postitse kotiisi lainan lyhennysaikataulun, joka sisältää kaikki tarvitsemasi tiedot erien suorittamiseen. Huomaa, että lainan järjestelypalkkio jaetaan tasaisesti koko laina-ajalle ja maksetaan osissa lainan kuukausierien yhteydessä.

Voit maksaa lainan myös aina takaisin suunniteltua nopeammin, mikä ei aiheuta sinulle minkäänlaisia lisäkuluja.


Mikäli haluat siirtää eräpäivää tai sinulla on vaikeuksia takaisinmaksun suhteen, sinun tulee ottaa yhteys Aasan asiakaspalveluun.