ABC Autovuokraamo

ABC Autovuokraamo kuuluu Keski-Suomen suurimpiin hyötyajoneuvovuokraamoihin.

Firman kautta voit vuokrata muun muassa pikkubusseja, tila-autoja, pakettiautoja, kuorma-autoja, peräkärryjä, henkilöautoja, sekä työkoneita ja muuta hyötykäyttökalustoa.

Jyväskylästä käsin operoivan yhtiön palveluvalikoimat kattavat lisäksi joukon maanrakennuskoneita, mukaanlukien kauhakuormaajat, minikaivurit, mutta myös muuttolaatikot ja nokkakärryt.

Pakettiautojen suhteen merkkeinä vuokraamossa ovat Ford Transit, Fiat Ducato ja Jumper, sekä Mercedes Benz Sprinter pakettiautot.

ABC Autovuokraamo.

Tilavin näistä on Mercedes Benz Sprinter 311 pakettiauto, jossa tavaratilan tilavuus on 20 m³, korkeus 220, sekä pituus 420. Ajoneuvoon, jonka ajamiseen riittää B-kortti, kuuluu 1/2 perälautanostin.

Peräkärryjen puolesta vuokramallisto kattaa kuomukärryt, peruskärryt, telikärryt, kuomulliset telikärryt, sekä hinausdollyt.

Kärryt ja dollyt on hinnoiteltu dynaamisesti, siten että voit vuokrata tuotteen yhden vuorokauden ajaksi, mutta pidemmät vuokrat ovat edullisempia päivähinnoittelultaan.

ABC Autovuokraamo
Voionmaankatu 34
40700 Jyväskylä
www.abcautovuokraamo.fi

Paras kohde saada lisätietoja yhtiöstä on firman virallinen nettisivusto, osoitteessa www.abcautovuokraamo.fi.

Nettisivusto sisältää mm. kuvaukset vuokrattavasta kalustosta, henkilöstön yhteystiedot varausten tekemistä varten, ja paljon muuta.