Ainalaina Gold lainat ilman vakuuksia

Ainalaina Gold on Netford Capital Ltd:n suomalaislle yksityishenkilöille tarjolla oleva lainapalvelu.

Kyseessä on kuluttajille tarkoitettu 2000 euron suuruinen (tätä kirjoittaessa) laina, jonka voit nostaa omalle tilillesi yhdellä tai useammalla kerralla (miniminosto on 50 euroa kerrallaan).

Ainalaina Gold lainat ilman vakuuksia.

Ainalaina Gold luoton hakemisen jälkeinen myönteinen päätös ei kuitenkaan velvoita tilin käyttöön, eikä sillä ole vuosi-tai tilinhoitomaksua, jos et käytä tiliä.

Jos käytät tiliä (sillä on avointa saldoa), lainan käytön kuluihin kuuluu kuukausittain veloitettava tilinhoitomaksu.

2000 euron kokoisen Ainalainan hakemiseen on olemassa muutamia perusehtoja, joiden tulee täyttyä, että voit saada myönteisen lainapäätöksen.

Edellytyksiin lukeutuvat keskeiset ehdot ovat 1) hakija on 21 vuotta täyttänyt ja alle 65-vuotias, 2) hakijalla on säännöllisiä tuloja, 3) hakija on maksukykyinen ja luottokelpoinen Suomen kansalainen, 4) hakijalla on on kiinteä katuosoite ja henkilökohtainen matkapuhelinliittymä tai yritysliittymä, jossa näkyy luottoa hakevan henkilön tiedot.

Lisäksi Ainalaina Gold –luottoa hakevan täytyy olla yksityishenkilö, ei yritys.

Mikäli täytät lainahakemisen perusehdot, Ainalaina Gold -luoton itsensä hakeminen on tehty helpoksi ja yksinkertaiseksi verkkohakemusta hyödyntämällä.

Ennen kuin haet lainaa, sinun tulisi tutustua yksityiskohtaisesti 2000 euron lainan sopimusehtoihin, jonka jälkeen voit siirtyä “Hae Lainaa” -sivulle.

Mikäli olet uusi Ainalainan asiakas, sinun tulee tunnistautua palveluun verkkopankkitunnuksilla.

Uutena asiakkaana valitset myös salasanan palveluun, joka sinun tulisi säilyttää huolellisesti mahdollista seuraavaa lainauskertaa varten. Vanhana asiakkaana pääset kirjautumaan Ainalainan palveluun pelkästään henkilötunnuksellasi ja valitsemallasi salasanallasi. Jos kuitenkin olet hukannut salasanasi vanhana asiakkaana, joudut tunnistautumaan uudestaan verkkopankkitunnuksilla.

Seuraavassa vaiheessa hakemuksen jättöä täytät lainahakemuksessa pyydetyt tiedot, tutustut vakiomuotoisiin eurooppalaisiin kuluttajaluottotietoihin sekä sopimusehtoihin, ja merkitset ne hyväksytyiksi (mikäli hyväksyt ne ehtoina).

Kun olet lähettänyt hakemuksen palveluun, saat lainapäätöksen, tyypillisesti jopa muutamassa minuutissa.

Mikäli lainapäätös on myönteinen, saat vielä kopion sähköpostiisi lainaan sovellettavista vakiomuotoisista eurooppalaisista kuluttajaluottotiedoista sekä sopimusehdoista.

Myönnetyn lainan jälkeen voit siirtää rahaa palvelun “Tilinhallinta” sivulta omalle tilillesi 50-2000 euron erissä (eli minisiirto on 50 euroa). Rahat ovat tyypillisesti tililläsi noin puolessa tunnissa. Siirtoaika riippuu siitä, missä pankissa tilisi on, ja Nordean, Osuuspankin, Danskebankin, Oma Säästöpankin, Handelsbankenin ja S-pankin tileille rahat siirtyvät noin puolen tunnin sisällä.

Huomaa, että vaikka saat myönteisen lainapäätöksen, sinun ei ole pakko käyttää luottotiliäsi, eikä tämä käyttämättömyys maksa sinulle mitään, sillä Ainalainalla ei ole tilinhoito- tai vuosimaksua, mikäli tiliä ei käytetä.

Mikäli nostat rahaa omalle tilillesi, tälle lainasummalle kohdistuvat lainan kustannukset koostuvat kuukausittaisesta korosta ja nostetun summan käsittelymaksusta. Lisäksi kustannuksiin kuuluu kuukausittainen tilinhoitomaksu, mikäli tilillä on avointa saldoa.

Sinun tulisikin tutustua näihin lainan kuluihin erittäin huolellisesti ja vertailla niitä muihin markkinoilla oleviin vaihtoehtoihin todellisen lainan vuosikoron suhteen, joka vaihtelee huomattavastikin palvelusta toiseen, ennen kuin päätät ottaa tai edes hakea Ainalaina Gold -luottoa.

Palvelussa netin kautta siirron lisäksi voit nostaa lainaa omalle tilillesi myös tekstiviesteillä, johon ohjeet löytyvät Ainalainan verkkosivuilta (www.ainalaina.fi).

Voit hakea lainaa vuorokauden ympäri, mutta rahaliikenne on yhtiön toimesta ja Suomen lakeihin perustuen rajoitettu vain aikavälille 7-23. Yön tunteina haetut ja positiivisen lainapäätöksen varat siirretään heti aamusta klo 7.

Voit hakea uutta lainaa luottorajasi puitteissa koska tahansa. Mikäli tämä luottoraja on kuitenkin tullut täyteen, voit hakea uutta lainaa, kun edellisen laskun maksusuoritus näkyy Ainalainan tilitiedoissa (tyypillisesti kolmen pankkipäivän kuluessa siitä, kun olet maksanut laskun).

Mikäli sinulle ei myönnetä lainaa, yleisimmät syyt ovat Ainalainan antamien tietojen mukaan: 1) virheelliset henkilötunnus- tai nimitiedot, 2) virheelliset osoitetiedot, 3) ikää ei ole riittävästi lainan saantiin, 4) luottohäiriömerkintä…

…5), edellinen luotto maksamatta tai maksettu myöhässä, 6) edellinen laina maksettu, mutta suoritus ei ole vielä kirjautunut järjestelmään, 7) tilin omistaja ei täsmää hakemuksen tietojen kanssa, sekä 8) Ainalainan oma riskiarvio estää luoton myöntämisen.

Laina maksetaan takaisin joko paperilaskuilla tai sähköpostilaskuilla, jotka voi maksaa pankissa tai pankkiyhteydellä. Näistä paperilasku lähetetään kotiosoitteeseesi.


Ainalaina Gold laskun summa luetaan laskutuspäivänä avoinna olevan lainamäärän mukaan ja se on puolet tehdyistä nostoista. Laskutuspäivä on 14 päivää ennen valitsemaasi eräpäivää.