Aktia Pankki

Aktia Pankki kuuluu Aktia konserniin, ja tarjoaa noin 90 konttorin verkoston Suomessa ja Internet-pankki palvelut.

Osana Aktia-konsernia, Aktia pankin asiakkailla on pääsy konsernin muihin finanssituotteisiin, joihin kuuluvat pankkitoiminnan lisäksi myös vakuutusalan, varainhoidon ja kiinteistönvälityksen tuotteet.

Alueellisesti Aktia pankin pääpaino alueet ovat varsinkin Suomen rannikkoalueet, pääkaupunkiseutu ja sisämaan kasvukeskukset.

Tytäryhtiöitä konsernilla on pankkitoiminnan lisäksi varainhallinnan Aktia Asset Management, Aktia Hypoteekkipankki, Aktian kiinteistönvälitysyhtiöt, Aktia Kortti & Rahoitus, Aktia Rahastoyhtiö, Aktia Yritysrahoitus sekä Aktia Henkivakuutus ja Aktia Vahinkovakuutus.

Aktian pankkitoiminnot ja tytäryhtiö on keskeinen osa konsernin toimintoja, ja tytäryhtiö tarjoaa niin yksityis- kuin yritysasiakkaillekin pankki-, varainhoito- kuin vakuutus palveluita.

Pankin keskeisimpiin palveluihin, joiden takia saatat haluta pankin asiakkaaksi, kuuluvat erilaiset maksukorttipalvelut, tilipalvelut, lainat, sijoitukset mukaanlukien rahastot, osakevälitys ja vakuutuspalvelut.

Aktialla on olemassa myös yrityspankki kokonaisuus, joka tarjoaa kolmen toimialakohtaisen osaamisen erikoistumisalueet:

1. Rakennus- ja kiinteistöala
2. Omistusrakenne ja yritysjärjestelyt
3. Cash Management & Trade Finance

Lisäksi yrityspankki toiminto vastaa myös yritysten maksukeskus, paikalliskonttoreiden yritystuki, ja liiketoiminnan kehittämisen toiminnoista.

Yritysasioissa varsinkin keskisuurten- ja suurten yritysten kohdalla kannattaa kääntyä varsinkin Aktian yrityskonttoreiden puoleen, joita löytyy Helsingistä, Espoosta, Porvoosta, ja Vaasasta.

Aktian verkkopankki toimii osoitteesta aktia.fi käsin, ja samasta osoitteesta saat tietoa myös siitä, miten voit helpoiten aloittaa Aktian asiakkuuden. Voit luonnollisesti myös vierailla Aktian konttorissa avataksesi tilin pankissa.

Aktia Pankki Helsinki

Aktia Pankki Helsinki konttoriverkosto kattaa koko kaupungin, ja toimipisteitä löytyy mm. Eirasta, Kannelmäestä, sekä Itäkeskuksesta.

Aktia Pankki Helsinki

Leave a Comment