Autolaina Danske Bank – kertalaina ja osamaksurahoitus

Autolaina Danske Bank tehdään tyypillisesti kertalainana, joka on luonteeltaan perinteinen velkakirjalaina, jota käytetään isompiin rahoitustarpeisiin kuten autohankintoihin, mutta voit ottaa auton maksun myös osamaksurahoituspohjaisesti.

Lainavaihtoehdoista Dansken verkkosivuillaan antamien tietojen mukaan kertalainoille lainan määränä on vähintään 5 000 euroa, kun taas lainan yläraja riippuu hakijan maksukyvystä ja lainalle tarjotusta vakuudesta (pakollinen kertalainassa).

Lainan hintaan, mukaanlukien siitä maksettavaan korkoon puolestaan vaikuttavat ajankohtainen viitekorko (joko Dansken Prime-korkoa tai 1, 3, 6 tai 12 kuukauden Euribor-korkoa tai sopimuskohtaisesti kiinteä korko) kuin myös lainakohtaisesta marginaalista.

Lainan hintaan vaikuttavat myös sovittu laina-aika ja takaisinmaksu (tasalyhennykset, annuiteetit, tai tasaerä-annuiteetit), jotka sovitaan kunkin asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Kertalainan edut autolainana Danske Bankista

Kertalaina on Dansken pankin antamien tietojen mukaan joustava rahoitusmuoto, jota pankin asiakkaat ovat käyttäneet perinteisesti autohankintojen ohella myös esimerkiksi kulutushyödykkeiden hankintaan, maailmanympärimatkan rahoittamiseen, ja moneen muuhun isompaan kulukohteeseen.

Kertalaina tulee asiakkaan toivomusten mukaisesti käyttöön, vaikka kokonaisuudessaan kerralla tilille, ja nostohetkellä tehdään myös takaisinmaksusuunnitelma.

Tällaisella järjestelmällä hankittu auto tulee omaksi välittömästi ostohetkellä, eikä vasta sitten, kun viimeinen erä velasta on maksettu.

Voit tehdä esimerkkilaskelmia lainan takaisinmaksun suhteen etukäteen jo Sammon tarjoamien nettilaskureiden avulla, joita löytyy pankin virallisen verkkosivuston kautta osoitteessa danskebank.fi/sinulle/tuotteet/lainat/autorahoitus.

Autokaupan Autolaina.fi osamaksurahoituksen edut Danske Bankin kautta

Danske Bank Autolaina.fi palvelu.

Jos valitset lainamuodoksesi osamaksun, maksat ostotilanteessa autosta vain käsirahan sekä rahoitusaikana kiinteän kuukausierän.

Osamaksurahoituksessa ostamasi auto toimii rahoituksen vakuutena, etkä tarvitse muita vakuuksia, mutta auto siirtyy tässä lainamuodossa omistukseesi vasta maksettuasi rahoituksen loppuun.

Yleensä Dansken tarjoamien osamaksurahoitussopimusten rahoitusaika vaihtelee 12–72 kuukauden välillä.

Danske Bank osamaksu-autolaina toimii Autolaina.fi -rahoituksena, jossa voit hakea rahoitusta auton ostoosi helposti suoraan netistä omilla pankkitunnuksillasi.

Myönteisen rahoituspäätöksen myötä pääset sopumiin autokaupoista suoraan autoa myyvän liikkeen kanssa ja osamaksusopimus laaditaan autoliikkeessä auton oston yhteydessä.

Sinun ei tarvitse olla Dansken asiakas hakeaksesi Autolaina.fi-rahoitusta, vaan sitä voivat hakea kaikkien pankkien asiakkaat.


Voit pyytää Danske Financen rahoitustarjouksen osamaksusopimusta varten myös suoraan automyyjältäsi

Leave a Comment