Autopantti lainat

Autopantti on lainaa suomalaisille yksityishenkilöille ja pk-yrityksille tarjoava palvelu, jossa luotto myönnetään autoa tai muuta Autopantin hyväksymää panttia vastaan.

Kyseessä on yksinkertainen, (tätä kirjoittaessa) 2000€ – 5000€ suuruinen kertaluotto, jonka takaisinmaksuaika on 1kk – 12kk.

Autopantti lainat.

Lainan saamiseen www.autopantti.com nettisivujen kautta tai soittamalla tehtyyn hakemukseen ei vaadita henkilötakausta, eikä myöskään luottohäiriömerkintä ole este laina myöntämiselle.

Autopantti tekee kuitenkin tarvittaessa tarkistukset luottorekistereistä ja muista tavanomaisista rekistereistä sekä Henkilötietolain (HenkTL) 2 luvun ja 8§ 1 luvun perusteella muista rahoitus- ja perintäyhtiöistä ennen luoton myöntämistä.

Tarvitset lainan saamiseen perusasetelmassa pantin tai vakuuden.

Autopantti (jonka toimintaa pyörittää Anttilan Autotalo Oy) hyväksyy pantiksi / vakuudeksi rekisteröidyn ajoneuvon paperit eli ilmoitusosan (esim. henkilö-, paketti-, matkailu-, kuorma-auto tai vene, moottoripyörä, moottorikelkka, mönkijä, traileri, peräkärry, perävaunu, jne.).

Pantin / vakuuden lisäksi sinun täytyy täyttää muutama perusehto lainan myöntämiselle.

Autopantin perusehtoihin kuuluvat, että 1) hakija on 18 vuotta täyttänyt Suomessa asuva henkilö, ja 2) Suomen kansalainen. Hakija voi olla myös suomalainen pk-yritys.

Ennen kuin haet lainaa Autopantilta, sinun kannattaa tutustua lainan todellisiin vuosikorkoihin (yhtiön tarjoaman lainalaskurin avulla) ja vertailla tarjolla olevan lainan kustannuksia muihin alalla toimiviin luottoyhtiöihin.

Luottojen kulut poikkeavat usein huomattavastikin toisistaan yhtiöstä toiseen, joten tämä vertailu kannattaa tehdä joka kerran kun tarvitset lainanottoa.

Huomaa, että Autopantti veloittaa laskutuskuluja (per lasku) sekä rekisteröintikuluja (ajoneuvoissa). Lisäksi mahdollisista pantin/vakuuden realisointi- ja arviointikuluista vastaa velallinen.

Korko- ja muiden kustannusten ohella sinun kannattaa tutustua myös lainan muihin ehtoihin huolella, ennenkuin päätät hakea luottoa Autopantilta.

Luottohakemus Autopantilta tapahtuu joko nettihakemuksena tai soittamalla yhtiön asiakaspalvelunumeroon. Tämän jälkeen saat joko myönteisen tai kielteisen lainapäätöksen. Myönteisen lainapäätöksen myötä luottotarjous tulee postiisi, jonka allekirjoittamalla hyväksyt lainan ehdot.

Autopantti on asiakaspalvelultaan avoinna päivittäin klo 10-20, mutta lainahakemuksen voi jättää 24 tuntia vuorokaudessa viikon ympäri.

Varsinainen laina-aika alkaa siitä päivästä, kun lainan varat on siirretty sinun pankkitilillesi ja lainan eräpäivät määräytyvät sopimuksen mukaan.

Maksat lainan takaisin tasaerinä eli annuiteettilainana. Anttilan Autotalo Oy:n / Autopantin käyttämä laskutuspalvelu lähettää laskun kotiosoitteeseesi tai sähköpostiisi non 14 vuorokautta ennen eräpäivää. Maksu tapahtuu aina viitenumeroa käyttäen.

Voit maksaa takaisin koko jäljellä olevan velkamäärän ennenaikaisesti, ilman lisäkustannuksia.