AvaTrade valuutta- ja CFD-välittäjä

AvaTrade on yksi maailman suosituimmista netin kautta valuutoilla ja CFD (Contracts for Difference) finanssituotteilla kaupankäyntiä tarjoavista välittäjistä.

Vuonna 2006 perustettu AvaTrade, jonka päämaja sijaitsee Dublinissa, Irlannissa, kuuluu vähittäisfinanssivälityksen innovatiivisimpiin toimijoihin, jonka tuotteita käyttää tätä nykyä yli 200 000 rekisteröitynyttä asiakasta eri puolilta maailmaa, jotka tekevät yli 2 miljoonaa kauppaa per kuukausi.

Avatrade valuutta ja CFD-välittäjä.

Yhtiön välitys-ratkaisut soveltuvat niin aloittelevien treidaajien ja sijoittajien (joita tukee 24-tuntia vuorokaudessa maanantaista perjantaihin avoinna oleva asiakastuki 14 eri kielellä) kuin kokeneiden alan osaajienkin käyttöön, avaten helpon väylän valuuttojen, osakkeiden, hyödykkeiden, ja indeksien käyttöön osana strategiaa.

Käyttämällä AvaTraden (www.avatrade.com) palveluita, voit käydä kauppaa yli 200 eri finanssi-instrumentilla, hyödyntäen välittäjän AvaTrader 4 tai MetaTrader ohjelmistoja joko pöytätietokoneille, tableteille, kännyköihin, tai netti-käyttöliittymänä.

Jos strategiasi sisältää automatisoitua kaupankäyntiä tai treidausrobotteja, AvaTraden ohjelmistot tarjoavat mahdollisuuden niiden käyttöön (Mirror Trader, Zulu Trade, jne.) sekä EA & MQL5 -yhteensopivuuden.

Yhtiö pitää asiakkaiden varallisuuden erillistileillä, joka tuo toimintaan yhden ulottuvuuden vakautta.

Turvallisuutta yhtiön toimintaan lisää myös se, että AvaTrade on paikallisten viranomaisten sääntelyn ja finanssitarkastusten alainen Euroopassa, Australiassa, Japanissa, Brittiläisillä Neitsytsaarilla, ja Etelä-Afrikassa.

AvaTrade oli yksi ensimmäisiä vähittäismarkkinoilla toimineista valuuttavälittäjistä, joka tarjosi asiakkailleen CFD treidausta hyödykkeillä, indekseillä, ja osakkeilla.

Samaan tapaan firma toi markkinoille yhtenä ensimmäistä alan toimijoista mahdollisuuden käydä kauppaa digitaalisilla valuutoilla, Bitcoinilla sekä Litecoinilla.

Ennenkuin alat käydä kauppaa AvaTraden palveluita hyödyntäen, sinun kannattaa avata demotili, joka antaa tilaisuuden testata kehittämääsi treidaus- tai sijoitusstrategiaasi ilman oikean rahan riskeeraamista. Samalla tutustut yhtiön tarjoamiin ohjelmistoihin ja firman toimintaan yleisemmälläkin tasolla.

AvaTraden virallinen nettisivusto, www.avatrade.com, on hyvä tietolähde etenkin aloittelevalle treidaajalle, sisältäen koulutusmateriaalia (videoita, artikkeleita, webinaareja, e-kirjoja, markkina-analyysejä) liittyen treidaustaitoihin ja alan konsepteihin.

Jos avaat AvaTrade tilin, yhtiön valikoima valuuttakaupankäynnin suhteen sisältää yli 60 eri valuuttaparia, joiden treidauksessa on mahdollista käyttää maksimissaan 400:1 vipua (tätä kirjoitettaessa).

CFD-treidauksen kautta voit käydä kauppaa lisäksi Yhdysvaltain ja Euroopan markkinoiden osakkeilla (maksimivipu 20:1), Bitcoinilla (maksimivipu 20:1), kullalla ja arvometalleilla (hopea, platina, palladiumi, kupari, maksimivipu 200:1)…

…öljyllä ja energiatuotteilla (raakaöljy, Brent-öljy, maakaasu, lämmitysöljy, bensiini, maksimivipu 100:1), yli 25 eri ETF-finanssituotteella (maksimivipu 20:1), valtion ja muiden tahojen joukkovelkakirjoilla (maksimivipu 100:1)…

…indekseillä, Litecoinilla (maksimivipu 10:1), sekä hyödykkeillä, kuten maataloushyödykkeillä (maissi, soijapapu, vehnä, kahvi, sokeri, puuvilla).

Huomaa, että AvaTraden tarjoamat vipuvaikutuksen käyttörajat voivat vaihdella päivästä toiseen ja voimakkaasti finanssituotteesta toiseen, joten tarkasta aina kunkin tuotteen kuvaukset yksityiskohtaisesti, ennenkuin aloitat treidauksen.