Big pankki (Bigbank Suomi)

Big pankki (Bigbank Suomi) on virolaisen BIGBANK AS pankin suomen sivuliike, joka on erikoistunut tarjoamaan määräaikaistalletuksia ja kulutusluottoja.

Pankki on ollut toiminnassa vuodesta 1992, perustamisestaan Tartossa, Virossa. Sittemmin pankki on laajentunut useille eurooppalaisille finanssimarkkinoille, mukaanlukien Latvia, Espanja, Suomi, Saksa, Itävalta, Hollanti, ja Ruotsi.

Yritys käyttää samaa BIGBANK tavaramerkkiä kaikilla toimi-alueillaan, pitkä ajan visionaan nousta kuuden suurimman ja merkittävämmän eurooppalaisen finanssitalon ja rahoituksien tarjoajan joukkoon.

Parhaiten pankki on tunnettu toiminnastaan Baltian markkinoilla, jossa se kuuluu suurimpiin lainoja yksityisasiakkaille lainoja myöntäviin toimijoihin.

Bigbank Suomi logo.

Erikoispankkina BIGBANK on saanut paljon kiitosta etenkin erikoisosaamisestaan yksityisille henkilöille suunnatuista lainatuotteistaan ja ammattimaisesta, henkilökohtaisesta palvelustaan, mutta myös nopeasta ja joustavasta toimintatavastaan.

Pankki pyrkii toiminnallaan siihen, että keskittäisit suurimman osan laina-ja talletustoiminnastasi BIGBANK tuotteisiin, joka on johtanut siihen, että firmalla on tarjolla finanssituotteita aina vakuudettomista kulutusluotoista aina suurempiin, aina 50 000 euron kokoisiin lainatarpeisiin saakka (joissa yleensä vaaditaan vakuudet).

Tuoteryhminä BIG BANKKI tarjoaa lainat summissa 1 000 € – 3 000 €, lainat summissa 3 000 € – 50 000 €, autolainat, remonttilainat, matkalainat, lainojen yhdistäminen, sekä talletukset.

Bigbank – Jokaisella on hyvä olla kakkospankki.

Isompien lainojen suhteen sinun tulee täyttää muutama vaatimus.

Voit hakea lainaa, jos:

  • Olet vähintään 22-vuotias ja sinulla on vakituinen osoite Suomessa
  • Olet hoitanut raha-asiasi moitteetta eikä sinulla ole rekisterissä maksuhäiriöitä
  • Nettotulosi (tarkoittaen palkkaa tai eläkettä) ovat lainahakemusta edeltävinä kuukausina vähintään 1 200 €/kk
  • Voit hakea puolisosi kanssa yhdessä lainaa enemmän kuin yksin – jopa 50.000 € – ja tällöin korko on myös usein edullisempi kuin yksin haettaessa
  • Mikäli olet nykyinen BIG BANK laina-asiakas, sinun tulee kirjautua ensin verkkopankkiin, jotta asiakkuutesi otettaisiin huomioon lainatarjouksessa ja sen eduissa

Asiointi pankin kanssa on tehty mahdollisimman helpoksi, varsinkin Virossa ja Latviassa, sillä näissä maissa voit asioida BIGBANKin kanssa myös jokaisessa maan postikonttorissa.

Suuri osa pankin laina-ja talletustuotteista on haettavissa suoraan firman verkkosivuston kautta, osoitteessa bigbank.fi, jonka oheen tarjolla on Suomessa myös puhelinpankkipalvelut sekä pankkikonttoreita.

Bigpank Suomi
Postiosoite: PL 334, 00101 Helsinki
Pääkonttori: Erottajankatu 5, 00130 Helsinki
Puhelin (asiakaspalvelu): 09 4259 9691
Asiakaspalvelu sähköposti: info@bigbank.fi
Aukioloajat (Asiakaspalvelu): ma-pe 9-16.30
www.bigbank.fi

Big pankki – toiminta maittain

Virolaisen BIGBANK:in ensimmäinen kansainvälinen laajentuminen tapahtui Latviaan, vuonna 1996, jolloin firm perusti maahan tytäryhtiö SIA Baltijas Izaugsmes Grupan.

Latvian tytäryhtiön rinnalle on sittemmin, vuonna 2008, tullut myös BIGBANK brändin alla oleva virallinen sivuliike, joka tarjoaa latvialaisille yksityishenkilöille kulutusluottoja ja määräaikaistalletuksia.

Liettuan sivuliike avautui asiakkaille vuonna 2007. Latvian sivuliikkeeseen verrattuna Liettuan BIGBANK:in toiminta on rajoitetumpaa, tuotteena ollessa ainoastaan kulutusluotot yksityishenkilöille.

Yksi luonnollisimmista laajentumispaikoista pankille oli Suomi, jossa BIGBANK aloitti toimintansa vuonna 2009.

Suomen toimintaan tuli mukaan ensimmäinen asiakaspalvelukonttori, tuotteina ollessa alusta saakka määräaikaistalletukset sekä kulutusluotot.

BIGBANKin Espanjan sivuliike avasi toiminnan Madridissa vuonna 2011, josta käsin toiminta on keskittynyt yksityisille suunnattuihin kulutusluottoja, ja pankki aloitti sivuliikkeellä samalla periaatteella Ruotsissa vuonna 2012.

Finanssimarkkinoiden koolla mitattuna Saksa, Hollanti ja Itävalta kuuluvat Euroopan tärkeimpiin markkinoihin, ja BIGBANK on pyrkinyt laajentumaan näille alueille yrittäessään kasvattaa asiakaskuntaansa.


Näillä kolmella markkinoilla BIGBANK tarjoaa ainoastaan määräaikaistalletuksia rajat ylittävänä palveluna EU:n sisämarkkinapohjaisesti, ilman kiinteää toimipaikkaa tai kiinteitä työntekijöitä näissä maissa.