Bigbank pankin laina- ja talletuspalvelut

Virolaisen Bigbankin Suomen sivuliike on talletuksiin ja lainoihin erikoistunut pankki.

Bigbank perustettiin vuonna 1992 Viron Tartossa, ja nykyisin yhtiöllä on kotimaansa ohella toimintaa Suomen lisäksi Latviassa, Liettuassa, Espanjassa, Ruotsissa, Saksassa, Itävallassa, sekä Hollannissa.

Bigbank Suomi.

Suomen Bigbank AS sivuliike on ollut avoinna vuodesta 2009, ja siitä on tullut yksi suomalaisten markkinoiden suosituimpia talletus- ja lainapalveluita tarjoavia yhtiöitä.

Bigbankin erikoisosaamiseen kuuluvat nimenomaan kulutusluotot, jonka vuoksi sen palvelut tältä osalta ovat perinteisiä luottolaitoksia nopeampia ja joustavampia.

Voit hakea lainaa Bigbankin palvelusta suoraan netistä, tarpeesi mukaan, esimerkiksi 20 000 €, 10 000 €, 5000 € tai 3000 €. Haettavissa olevat lainojen määrät (tätä kirjoitettaessa) ovat välillä 2000 € ja 30 000 €.

Yhtiö selkeä ja lyhyt hakemus on yksinkertainen täyttää myös älypuhelimella tai tabletilla. Saat vastauksen lainahakemukseen tekstiviestinä ja sähköpostilla, jonka jälkeen pääset tutustumaan lainatarjoukseen, allekirjoittaen sen omilla verkkopankkitunnuksillasi.

Osassa hakemuksia yhtiö saattaa pyytää hakemuksen liitteeksi palkkalaskelmaa tai eläkepäätöstä. Voit nopeuttaa hakemuksen käsittelyä lataamalla nämä dokumentit mukaan jo hakemuksen yhteydessä.

Bigpank käsittelee vastaanottamiaan lainahakemuksia asiakaspalvelunsa aukioloaikoina. Myönnetyt lainat ovat tililläsi arkisin jopa saman päivän aikana pankkiyhteydestäsi riippuen.

Kuten muillakin pankeilla ja luottoyhtiöillä, Bigpankilla on joukko perusehtoja, jotka sinun tulee täyttää saadaksesi hyväksytyn lainapäätöksen.

Ensinnäkin, ehtona on, että olet vähintään 22-vuotias Suomen kansalainen tai Suomessa vakituisesti asuva henkilö.

Lisäksi olet hoitanut raha-asiasi moitteetta eikä sinulla ole maksuhäiriöitä, nettotulosi (palkka tai eläke) ovat lainahakemusta edeltävinä kuukausina vähintään 1200 €/kk (tätä kirjoittaessa).

Mikäli haet lainaa yhdessä avo- tai aviopuolison kanssa, voit hakea isompaa lainasummaa kuin yksin – jopa 30 000 € saakka.

Vastaavasti sinun kannattaa vertailla Bigpankin luotoistaan veloittamia korkoja muihin alan yhtiöiden ennenkuin päätät ottaa lainan juuri heidän kanssaan. Usein eri luottoyhtiöiden välillä on huomattaviakin eroja etenkin perityissä luoton kuluissa ja koroissa.

Bigpank ottaa vastaan myös määräaikaistalletuksia, tarjoten näille talletuksille kilpailukykyisen tuoton.

Tällaisen määräaikaistalletuksen aikaperiodina voivat olla 1 kk, 2 kk, 3 kk, 4 kk, 5 kk, 6 kk, 7 kk, 8 kk, 9 kk, 10 kk, 11 kk, 1 vuosi, 2 vuotta, 3 vuotta, 4-9 vuotta, sekä 10 vuotta.

Voit tarkistaa Bigpankin määräaikaistalletuksille antamat (suuntaa-antavat) korot firman nettisivun kautta (www.bigbank.fi).

Bigbank kuuluu Viron vakuusjärjestelmän takuurahaston jäsen, jonka kautta se takaa kaikkien suomalaisten Bigbankiin tekemille talletuksille ja niiden koroille 100 % suojan 100 000 euroon saakka.


Jos tarvitset henkilökohtaista asiakaspalvelua, Bigpankin konttori Suomessa sijaitsee osoitteessa Erottajankatu 5, 00130 Helsinki. Konttorissa asiakaspalvelukäyntiin tarvitaan etukäteen varattu tapaaminen.