Blue Finance lainat

Kulutusluottoja, joustoluottoja, ja lainoja tarjoava Blue Finance on vuodesta 2011 toiminnassa ollut suomalainen finanssialan yhtiö.

Yhtiön erikoisosaamiseen kuuluvat 100 – 700 € kokoiset pienlainat / pikalainat sekä joustoluotot aina 2000 € summiiin saakka.

Blue Finance lainat.

Blue Financen (www.bluefinance.fi) lainatuotteissa joustoluotto, jonka maksimiluottoraja on 2000, takaisinmaksuajaksi on määritelty 3-34 kk.

Tyypillinen Blue Finance joustoluottosopimus on kuitenkin vuoden takaisinmaksuajalla, jossa takaisinmaksut ovat 6 erässä, jolloin joka toinen kuukausi on lyhennysvapaa.

Lainan hakeminen nettihakemuksena ei maksa sinällään mitään, se on tehty erittäin nopeaksi ja suorasukaiseksi toimenpiteeksi, ja hakemukset käsitellään heti. Sinun on oltava lainaa hakeaksesi 18-72 vuotias Suomen kansalainen.

Lainapäätös tulee tietoosi usein jopa 3 minuutissa hakemuksesi jättämisestä (kaikkina viikonpäivinä (myös viikonloppuisin) kello 7 -23), ja hyväksytyn lainapäätöksen myötä luotto on nostettavissasi heti luottorajan puitteissa.

Lainan hakemista ennen joudut tunnistautumaan käyttämällä oman pankkisi verkkopankkitunnuksia.

Voit tehdä nostoja suoraan pankkitilillesi niin usein kuin haluat kuukauden ajan tämän luottorajan puitteissa, ja voit käyttää lainaa siten vain tarpeen mukaan.

Joustoluoton laskun saat aina 30pv välein edellisen kuukauden nostoista.

Voit maksaa lainaamasi luotot kerralla tai pienemmissä lyhynnyserissä (Blue Finance joustoluoton kuukausilyhennys on normaalisti vain 20 % joustoluoton kokonaissaldosta).

Vaikka lainan hakeminen ja käyttäminen on tehty erittäin helpoksi, sinun kannattaa vertailla Blue Financen lainaehtoja muihin alan yhtiöihin ennen lainahakemuksen jättämistä, etenkin lainan todellisten vuosikorkojen suhteessa.

Lainoja tarjoaa Suomen markkinoilla kymmeniä erilaisia yhtiöitä, ja näiden yhtiöiden väliset lainojen kustannukset eroavat usein erittäinkin merkittävästi toisistaan, joten vertailu kannattaa tehdä aina ja jokaisella lainauskerralla.

Todelliset vuosikorot ja erittelyt lainalle tulevista kuluista näkyvät Blue Financen virallisilla nettisivuilla ja hyväksyttäväksesi tulevasta lainatarjouksesta.

Tyypillinen Blue Financen asiakas on 18-72 vuotias Suomen kansalainen, joka tarvitsee lyhytaikaisen kulutusluoton tasapainottaakseen arjen menoja.

Mikäli sinulle ei myönnetä lainaa Blue Financen toimesta, kyseessä voi olla muutama yleinen syy.

Blue Financen mukaan näihin yleisiin syihin hylätä lainahakemus kuuluvat mm. että lainanhakijalla on jo avoin laina palvelussa, lainanhakijalla on luottohäiriömerkintä…


…lainanhakija on ilmoittanut väärät henkilötiedot tai puutteelliset osoitetiedot, lainahakemuksessa annetut tiedot ovat puutteellisia, puhelinnumeron omistaja ei ole sama mikä on ilmoitettu hakemuksessa tai mitä on käytetty tunnistautuessa, tai että hakija on alle 18-vuotias.