Bondora lainat ilman vakuuksia

Vuonna 2009 perustettu Bondora tarjoaa suomalaisille yksityishenkilöille lainoja ilman vakuuksia.

Kolmessa maassa – Suomi, Viro, ja Espanja – operoiva Bondora lainaa 500 – 10 000 euron välillä olevia summia, laina-aikoina ollessa maksimissaan jopa 5 vuotta.

Bondora lainat ilman vakuuksia.

Bondoran (www.bondora.fi) yksityislainat ovat nopea ja vaivaton tapa rahoittaa erilaisia väliaikaisia ja lyhytaikaisia rahoitustarpeita.

Lainahakemus on erittäin nopea ja yksinkertainen tapahtuma, jonka voit jättää kotisohvaltasi käsin yhtiölle muutamassa minuutissa.

Kaikki Bondora luotot ovat vakuudettomia lainoja, eikä sinun tarvitse perustella yhtiölle, mihin lainaa tarvitset.

Lisäksi lainahakemuksen yhteydessä saat useita eri lainatarjouksia, joista voit valita sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Kun yhtiö on myöntänyt sinulle lainan, Bondoran B Secure-palvelun kautta pääset helposti muuttamaan lainan lyhennysaikataulua (lyhennysajat lainoille ovat 3-60 kuukautta).

Voit maksaa lainan etuajassa ilman lisäkuluja.

Lainan hakemiseen on olemassa muutamia perusehtoja, jotka sinun tulee täyttää voidaksesi saada Bondora käyttölainan.

Hakeaksesi lainaa, 1) sinun tulee olla palkallisessa työsuhteessa, josta maksettava palkka riittää kattamaan kaikki lainaan liittyvät kuukausittaiset kulut, 2) sinulla ei ole aikaisempia luottomerkintähäiriöitä, vararikkoa, velan takaisinmaksun laiminlyöntiä tai käynnissä olevaa ulosottotoimenpidettä, 3) sinulla ei ole historiaa uhkapeliriippuvuudesta, ja 4) olet vähintään 21-vuotias.

Mikäli täytät nämä perusvaatimukset voit hakea luottoa Bondoran verkkopalvelussa vuorokauden ympäri. Lainahakemuksen täyttöön menee aikaa alle viisi minuuttia, jonka jättämisen jälkeen saat takaisin hetkessä alustavan lainatarjouksen.

Voit valita Bondoran lainatarjouksesta sinulle sopivan suuruisen lainan ja kuukausimaksun tarpeidesi ja maksukykyjesi mukaan. Kaikki yhtiön tekemät lainatarjoukset ovat räätälöityjä kullekin hakijalle sopivaksi.

Ensimmäistä lainaa hakiessasi sinun tulee tunnistautua Bondoran järjestelmään. Hyväksytty laina siirretään automaattisesti tunnistautumisen ja lainatarjouksen lopullisen allekirjoituksen jälkeen pankkitilillesi.

Maksat laina takaisin yhtiölle kiinteinä kuukausimaksuina, sovitun takaisinmaksun aikataulun mukaisesti.

Kuukausittaiset maksut vähennetään automaattisesti Bondora-tililtäsi ilmoitettuna eräpäivänä, ja sinun tulee pitää huolta siitä, että Bondora-tililläsi on riittävästi varoja lainanlyhennyksen eräpäivinä. Sinulle tulee myös sähköpostitse muistutuksia ennen maksupäivän erääntymistä.


Ohjeet rahojen siirtoon Bondora-tililesi (mm. Trustlyn, SEPA-maksun, ja verkkopankkien kautta) löytyvät yhtiön nettisivuilta, usein kysyttyjen kysymysten kohdasta “Kuinka voin lisätä rahaa Bondora-tililleni?”.