CashBuddy lainat ilman vakuuksia

CashBuddy on lainaa ilman vakuuksia tarjoava finanssipalvelu, jonka kautta on mahdollista saada pikavippejä ja kulutusluottoja aina 3000 euroon saakka.

Yhtiö, joka on rekisteröity kotimaisen aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin, kuuluu ruotsalaiseen JSM Financial Group konserniin, jolla on pohjoismaissa kaikkiaan yli 100 000 tyytyväistä asiakasta.

CashBuddy lainat ilman vakuuksia.

Lainan hakeminen CashBuddyltä on tehty erittäin nopeaksi ja helpoksi ilmaiseksi palveluksi, tapahtuen valintasi mukaan puhelimitse tai nettihakemuksen kautta.

CashBuddyn lainaratkaisut on tarkoitettu vastaamaan erilaisiin elämäntilanteisiin, mukaanlukien remonttiluotot ja matkarahat, joustavaksi rahoituslähteeksi jopa viiden vuoden takaisinmaksuajalla.

Voidaksesi saada luottoa yhtiöltä, sinun tulee täyttää muutama lainan saamiselle annettu perusehto: 1) sinun tulee olla 20 vuotta täyttänyt, 2) sinulla tulee olla säännölliset tulot, ja 3) sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Ennenkuin haet lainaa, sinun tulee valita tarpeisiisi sopiva lainasumma, jonka jälkeen voit laskea CashBuddyn lainalaskurilla kuukausittaisen maksueräsi.

Ilmainen lainahakemus ei sinällään sido sinua mihinkään, ja lainatarjouksessa saat kattavasti tietoa lainasi hinnoista.

Lainahakemus on olemukseltaan lyhyt ja tehty helpoksi täyttää ja saat lainapäätöksen antamiesi tietojen perusteella heti. CashBuddy lainahakemus on myös optimoitu helposti puhelinsoitolla jätettäväksi.

Mikäli hyväksyt sinulle tarjotun lainan, se allekirjoitetaan sähköisesti pankkitunnuksillasi. Lisäksi saadaksesi lainan sinun tulee toimittaa yhtiölle tulotosite. Voit ottaa kuvan nopeasti kännykällä palkka/eläketodistuksestasi ja ladata sen CashBuddyn nettisivujen kautta heti lainatarjoukseen.

Myönnetyt lainat maksetaan yhtiön toimesta tilillesi viimeistään seuraavana arkipäivänä, mutta jopa saman päivän aikana, mikäli toimitat tulotositteet pikaisesti.

Vaikka lainan hakeminen on tehty yksinkertaiseksi ja nopeaksi prosessiksi, sinun kannattaa käyttää aikaa CashBuddyn lainahintojen vertailuun muihin alan yhtiöiden tarjouksiin saman suuruisille ja samalla maksuajalla oleville lainoille (etenkin ns. lainan todellisen vuosikoron suhteen).

Tämä johtuu siitä, että pikavippi- ja kulutusluotto-alan yritysten lainatarjousten hinnat – todellisella lainan vuosikorolla verrattuna – poikkeavat toisistaan usein erittäinkin merkittävästi, joten vertailu kannattaa tehdä jokaisen lainauskerran yhteydessä.