Citadele pankki Virossa

Latvialainen Citadele pankki toimii myös Virossa, tarjoten edistyneitä pankkipalveluita ja finanssituotteita sekä yksityis- että yritysasiakkaille.

Citadele pankki (www.citadele.ee) on ollut toiminnassa vuodesta 2010, siitä saakka, kun Latvian valtio jakoi aikaisemman Parex Banka pankin kahteen osaan vuosien 2008-2010 Latvian finanssikriisin jälkimainingeissa.

Citadele pankki Viro Tallinna.

Pankin pääomistajana on ollut vuodesta 2012 alkaen amerikkalaisen Ripplewood Holdings pääomasijoitusyhtiön johtama sijoittajaryhmä.

Pankkia, jonka nimi Citadele tulee italialaisesta sanasta “citadella”, kirjaimellisesti “pieni kaupunki”, “voimakas linnoitus”, ja “päälinnoitus”, hallinnoidaan Riian kaupungin pääkonttorista käsin, Viron toimintojen ja Tallinnan asiakaskonttorin kuuluessa yhtiön päämarkkinoihin.

Citadele täyttää nykyisellään kaikki hyvältä pankilta vaadittavat ominaisuudet – turvallisuuden, kokemuksen, laajan palveluvalikoiman, sekä palveluiden helppokäyttöisyyden.

Pankki on yksi Baltian maiden isoimmista finanssi-instituutioista, jonka työntekijät ovat kokeneita alan ammattilaisia ja erikoisosaajia, joiden avulla saat optimaaliset ratkaisut kaikkiin rahoitusalan ja pankkipalveluiden tarpeisiisi.

Yksityisasiakkaana Citadele pankkitilin avaamalla pääset käsiksi kaikkiin nykyaikaisiin pankkipalveluihin ja -tuotteisiin.

Näihin yksityisasiakaspalveluihin ja tuotteisiin lukeutuvat käyttötilit (mahdollisuudella useampiin tileihin ja monivaluuttatileihin), pankki-ja luottokortit, säästötilit, määräaikaistalletukset, asuntolainat, autoleasing-rahoitukset, motoleasing-palvelut, huvipursileasing…

…maksupalvelut Virossa, kansainväliset rahansiirrot ja maksut, pikamaksut Virossa ja kansainvälisesti, käteisautomaatit, valuutanvaihdot, internet pankkipalvelut, SMS pankkipalvelut, sekä rahastosijoitus- ja trading-palvelut.

Yritysasiakkaille Citadelellä on tarjolla yrityskäyttötilit, yritystilipaketit, start-up yritystilit, yrityspankkikortit, yritysluottokortit, matkavakuutukset, korttimaksujen vastaanottopalvelut (myös netin kautta), määräaikaistalletukset, säästötilit, käyttöpääomalainat, sijoituslainat, investointilainat, toiminnan laajennuslainat, start-up lainat, tilin marginaaliluotot, mikrolainat, factoring palvelut, leasing palvelut…

…maksupalvelut Virossa ja kansainvälisesti, pikamaksut Virossa ja kansainvälisesti, käteispalvelut ja käteisautomaatit, sijoitus-ja trading-palvelut yrityksille, riskinhallintapalvelut mukaanlukien luottokirjeet ja pankkitakaukset, sekä valuuttatransaktiot.

Citadelen asiakaspalvelukonttori sijaitsee Tallinnan kaupungissa Viroa, osoitteessa Narva mnt. 63/1, 10152 Tallinna. Konttori on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9-17.