Coinfloor Bitcoin välittäjä

Britannian suurimpiin kuuluva bitcoin välittäjä / pörssi Coinfloor tarjoaa bitcoin myyntejä, ostoja, ja treidaamista alhaisilla kuluilla.

Lontoosta käsin operoiva Coinfloor perustettiin vuonna 2012 kolmen perusperiaatteen varaan: luottamus, turvallisuus, ja luotettavuus, sillä kaikki nämä tekijät olivat puutteellisia firmaa perustettaessa lähes kaikkien muiden alan toimijoiden suhteen.

Coinfloor bitcoin välittäjä.

Tätä taustaa vasten yhtiö on luonut turvallisen ja helppokäyttöisen markkinapaikan (www.coinfloor.co.uk), jossa voi ostaa/myydä, treidata, sekä säilyttää bitcoineja.

Coinfloorin tiimi on luotu bitcoin-pioneerien ja digitaalisten palveluiden pioneerien toimesta, mukana bitcoin meklareita, kuten Mark Lamb, sekä kokeneita yritysmaailman virtuaalimaksujen ja nettipalveluiden kehittäjiä kuten Obi Nwosu.

Firman toiminnan luotettavuutta on lisännyt bitcoinia käyttävien asiakkaiden keskuudessa myös se, että Coinfloorin pääomarahoittajista löytyy useita korkean profiilin nimiä, kuten Passion Capital, Skypen ensimmäinen työntekijä, Taavet Hinrikus, investointipankki-alan tunnettuihin toimijoihin lukeutuva Adam Knight, sekä monia muita.

Markkinapaikkana Coinfloor pyrkii luomaan erittäin alhaisten kustannusten välitysalustan, jonka likviditeetti on korkea ja hinnat vastaavat parhaiten alla olevia markkinatekijöitä, aitoa kysyntää ja tarjontaa.

Kun avaat tilin Coinfloorissa perinteisissä valuutoissa (EUR, GBP, PLN, USD, jne.), yhtiö pitää nämä rahat virolaisessa LHV pankissa, joka on yksi Euroopan innovatiivisimpia, luotettavimpia, ja nopeimmin kasvavia finanssitaloja.

Kun nämä fiat-valuutat vaihdetaan markkinapaikalla bitcoineiksi, Coinfloor pitää 100% asiakkaiden bitcoin-varallisuudesta ns. Multi-Signature Pay 2 Script Hash (P2SH) kylmävarastossa, poissa netistä, maanalaisissa holveissa, joiden turvajärjestelyt vastaavat Bank of Englandin (Britannian keskuspankin) vaatimia turvastandardeja.

Siten asiakkaiden bitcoinit eivät ole ikinä säilytettyinä yhtiön servereillä, varmistaen että serveri-järjestelmään kohdistunut hyökkäys ei vaaranna asiakkaiden varallisuutta.

Koska tämä kylmävarastointi luo turvallisuutta, mutta hidastaa varallisuuden siirtämistä pois Coinfloorista ja bitcoin maksujen tekemistä, yhtiö on luonut Advance Withdrawals -palvelun, jossa asiakkaat voivat siirtää varallisuutta pois aina 2 bitcoiniin saakka ilman odotusaikoja, jotka rahoitetaan Coinfloorin omasta bitcoin-varallisuudesta. Yli kahden bitcoinin siirrot ovat mahdollisia kolme kertaa päivässä firman toimistoaikojen puitteissa.

Yleisellä Britannian ja Euroopan Unionin tasolla Coinfloorin toimintaa sääntelee Ison-Britannian julkishallinnon Financial Conduct Authority (FCA) organisaatio.

Varsinainen kaupankäynti on luotu toimimaan mahdollisen pienillä viiveajoilla, ja bitcoin-treidaajia varten on olemassa oma Coinfloor ohjelmisto (saatavilla Windows, Mac, ja Linux koneille), Coinfloor Trader.

Coinfloor Trader on minimalistinen ja voimakastehoinen kaupankäynti-käyttöliittymä, joka on rakennettu nimenomaan Coinfloorin kautta treidaamiseen, ja suosittu varsinkin päivätreidaajien keskuudessa sen tarjoamien nopeiden & luotettavien kaupankäynnin toteutusten vuoksi.

Yhtiön perustoimintatapaan kuuluu turvallisen asiakkuuden ja bitcoinien oston-myynnin-treidaamisen helppouden ohella erittäin alhaiset kulut ja palkkiot palvelun käytöstä.

Asiakastilin luominen Coinfloorissa on ilmaista, bitcoinien säilyttäminen on ilmaista, ja bitcoin-treidaaminen Coinfloorin kaupankäyntijärjestelmässä on ilmaista.

Perinteisillä valuutoilla tehtyihin talletuksiin ja näihin valuuttoihin takaisin varojen siirtämiseen kuuluu puolestaan erilaisia kuluja ja minimisummia, joiden ajankohtaiset tasot voi tarkistaa Coinfloorin virallisilta nettisivuilta (www.coinfloor.co.uk).