Credigo lainat ilman vakuuksia

Ruotsalaisen rahoitusyhtiö Northmill AB:n Suomen toimintoihin kuuluvat Credigo lainat ilman vakuuksia ovat olleet tarjolla pohjoismaissa vuodesta 2006 saakka.

Credigon suosioon kotimaisilla pienlainamarkkinoilla ovat vaikuttaneet yrityksen selkeät lainatuotteet, joilla asiakkaat voivat vaivattomasti ja nopeasti hankkia ratkaisuja lyhytaikaisiin rahoitustarpeisiinsa.

Credigo luotot ilman vakuuksia.

Voit hakea Credigo (www.credigo.fi) luottona pienlainaa 100 – 2500€ kokoisille summille, maksimissaan 60 kuukauden ja minimissään 6 kk pituisella takaisinmaksuajalla.

Koska kyseessä on pikalaina ilman vakuuksia tai takaajia, sinun tulee täyttää muutama Credigon tällaiselle vippiluotolle ja kulutuslainalle vaadittua perusedellytystä.

Jotta saisit Credigo luoton, 1) sinun tulee olla vähintään 20 vuoden ikäinen, 2) sinulla tulee olla säännölliset palkka- tai etuustulot, ja 3) sinulla tulee olla luottotiedot kunnossa.

Lainahakemuksen tekeminen on tehty palvelussa mahdollisimman nopeaksi ja vaivattomaksi prosessiksi, netin kautta toteutettavana kokonaisuutena.

Lainahakemuksen täyttäminen tapahtuu kokonaisuudessaan netissä, ja saat jättämiesi lainahakemuksen tietojen perusteella luottopäätöksen välittömästi näytölle hakemuksen jälkeen.

Huomaa, että lainahakemuksen yhteydessä sinun tulee tunnistautua luotettavasti käyttäen joko pankkitunnuksiasi tai mobiilivarmennetta.

Koska tällainen lainasopimus allekirjoitetaan sähköisesti, sinun ei tarvitse lähettää erillisiä lomakkeita lainan saadaksesi, ja vältyt samalla pitkältä odotukselta, lainan tullessa tilillesi nopeasti menojesi täyttämiseen.

Vaikka lainan saaminen on tehty nopeaksi ja vaivattomaksi prosessiksi, sinun kannattaa aina vertailla Credigon lainatarjousta haluamallesi summalle ja laina-ajalle muiden alan toimijoiden tarjouksiin.

Tämä johtuu siitä, että eri rahoitusyhtiöiden välisissä lainatarjouksissa (lainan todelliset korot) on erittäin suuriakin eroja palvelusta toiseen.

Kun saat myönteisen lainapäätöksen Credigo luotosta, kännykkääsi tulee tekstiviestivahvistus, kun laina on maksettu tilillesi (normaalisti 10 minuutin kuluessa laina myöntämisestä).

Credigo käsittelee ja maksaa lainoja yhtiön asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa, eli ma-pe klo 9-20 ja la klo 10-18.

Asiakassuhteen syntymisen myötä Credigo tarjoaa käyttöösi asiakassivut, joista voit käydä aina tarkastelemassa lainaasi liittyviä dokumentteja, kuten lainaehtoja, laskuja, ja muita tietoja.

Takaisinmaksu tapahtuu perusmuodossaan siten, että lainaasi liittyvät laskut lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiin.

Jos haluat laskusi paperikirjeenä, voit muuttaa laskutustavan veloituksettomiin paperilaskuihin omilta Credigo-sivuiltasi.

Yksi tapa pysyä ajantasalla Credigon toiminnoista ja pikalainapalveluista Suomessa on palvelun virallinen Facebook-sivu, osoitteessa www.facebook.com/CredigoFI.