Credit Me lainat ilman vakuuksia

Benefit Brokers Oy:n operoima Credit Me on suomalaisille yksityishenkilöille luottolimiitti-lainoja ilman vakuuksia tarjoava palvelu.

Credit Me palvelun luottolimiittilainat ovat (tätä kirjoittaessa) suuruudeltaan 200-500 euroa.

Credit Me lainat ilman vakuuksia.

Lainan hakeminen on tehty palvelun kautta erittäin helpoksi ja nopeaksi prosessiksi yhtiön nettisivujen kautta.

Prosessi toimii siten, että ensin valitset haluamasi luottolimiittilainan suuruuden, jonka jälkeen sinun tulee rekistöityä ja kirjautua Credit Me:n nettisivuille (www.creditme.fi).

Tämän jälkeen henkilöllisyytesi tunnistautuminen lainapalveluun tapahtuu verkkopankkitunnuksia käyttäen.

Tunnistautumisen myötä pääset täyttämään hakemuksen, liittäen mukaan hakemukseen tarvittavat liitteet.

Nämä liitteet tarvitaan siksi, että Credit Me haluaa varmistua takaisinmaksukyvystäsi.

Esimerkiksi jos käyt palkkatyössä, sinun tulisi toimittaa hakemuksen liitteenä kopio viimeisimmästä palkkalaskelmasta/tilinauhastasi (ohjeet liitteiden suhteen löytyvät Credit Me -nettipalvelusta).

Halutessasi voit lähettää kopion kolmen kuukauden tiliotteista, joista ilmenevät säännölliset palkka- tai muut tulot.

Hakemuksen jälkeen Credit Me tekee luottokelpoisuuden arvion jättämäsi hakemuksesi perusteella.

Myönnetyt lainat yhtiö siirtää Flexcard MasterCard korttitilillesi asiakaspalvelun aukioloaikoina maanantaista perjantaihin (varojen siirtyminen voi kestää 1-2 pankkipäivää pankista riippuen).

Tärkeä seikka tässä suhteessa on, että Credit Me:n lainaehtojen mukaan luottoa nostaakseen luotonhakijalle tulee olla myönnetty MasterCard FlexCard Prepaid –kortti, sillä luottolimiitti on nostettavissa ainoastaan luotonsaajan omissa nimissä olevalle FlexCard-kortille.

Vaikka lainan hakeminen on tehty yksinkertaiseksi ja suoraviivaiseksi prosessiksi, sinun tulee täyttää muutama Credit Me:n vaatima perusehto.

Näitä ehtoja ovat 1) olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti, 2) olet asunut Suomessa vähintään 3 vuotta yhtäjaksoisesti, 3) olet vähintään 20-vuotias, ja 4) sinulla on Credit Me:n vaatimalla tavalla säännölliset työ- tai eläketulot.

Yleisimmät syyt kielteisiin lainapäätöksiin ovat yhtiön mukaan mm. että hakija on luottotiedoton (rekisteröity maksuhäiriö esim. Asiakastieto Oy:n rekisterissä) tai että asiakkaan osoite ei vastaa väestörekisterikeskukseen ilmoitettua osoitetta.

Ennen lainan hakemusten sinun kannattaa tutustua lainan ehtoihin ja kuluihin yksityiskohtaisesti, ja vertailla näitä kuluja – varsinkin lainan todellisen vuosikoron suhteen – muihin markkinoilla oleviin lainatarjouksiin hakemallesi summalle ja laina-ajalle. Näissä lainan kuluissa on huomattaviakin eroja yhtiöiden välillä ja vertailun tekeminen kannattaa aina.

Huomaa myös, että Credit Me perii lisäkuluja seuraavista tapahtumista: luottorajan muuttaminen, eräpäivän siirto, luotonsaajan muuttuneen yhteystiedon hankkiminen, maksuhuomautus, luoton eräännyttäminen, kun velkapääoma on 250 € tai alle, luoton eräännyttäminen, kun velkapääoma on yli 250 €, kirjalliset selvitystyöt hakijan pyynnöstä, luotonsaajan pyynnöstä toimitettava korko- tai saldotodistus, paperilasku, sekä e-lasku.

Kun saat luottolimiittilainan, se maksetaan takaisin kuukausittain, siten että maksettava minimilyhennys on 1/3 myönnetyn luottolimiitin määrästä (HUOM. ei siis luottolimiittitilin velkasaldosta). Voit nostaa käytettävissäsi olevan luottolimiitin ja myös maksaa luoton takaisin kokonaisuudessaan milloin tahansa niin halutessasi.

Takaisinmaksu tapahtuu sähköpostiin lähetetyllä laskulla tai halutessasi kotiin lähetettävällä paperisella laskulla.