Creditstar lainat ilman vakuuksia

Vuonna 2006 perustetun kansainvälisen Creditstar Group konsernin Suomen tytäryhtiö Creditstar Finland tarjoaa asiakkailleen henkilökohtaisia luottotileja, jotka toimivat kuin virtuaalinen luottokortti.

Kokonaisuutena Creditstar on monikansallinen finanssipalvelujen tarjoaja, jonka päätoimialoja rahoitusteknologiayrityksenä ovat verkkoluotto- ja verkkopankkituotteet.

Creditstar lainat ilman vakuuksia.

Edelläkävijänä yhtiö on ollut etenkin pankkien ulkopuolisten luottotuotteiden saralla, jossa firman joustavat ja kätevät luottotuotteet antavat turvaa odottamattomien tilanteiden varalle sekä antavat mahdollisuuden hyötyä ensiluokkaisista ostotarjouksista aina, kun tarvetta ilmenee.

Yhteensä Creditstarilla on kahdeksassa toimintamaassaan, mukaanlukien Suomi, yli 160 000 asiakasta (2017), joille yhtiö on myöntänyt toimintavuosinaan yli puoli miljoonaa lainaa.

Suomessa Creditstarin asiakkailleen tarjoama keskeinen rahoitustuote on henkilökohtainen luottotili.

Creditstarin luottotilin luominen on helppoa ja ilmaista, jossa maksat luottokustannuksia vain, jos sinulla on käytössä olevaa luottoa.

Luottokustannukset lasketaan vain käytössä olevasta luoton määrästä, ja kun tarvitset lisärahaa, lähetät vain luoton käyttöönottohakemuksen.

Ilman vakuuksia tarjolla olevaa lainaa Creditstar tarjoaa summille välillä 50 EUR – 2000 EUR, joita maksetaan takaisin kuukausilyhennyksillä, takaisinmaksuaikoina 30 päivää – 12 kuukautta.

Voit hakea luottoa Creditstarin verkkopalvelun (www.creditstar.fi) kautta, jossa hakemuksen tekemisen yhteydessä pääset valitsemaan lainasumman, takaisinmaksuajan, ja näet samalla luottoon kuuluvat kustannukset, mukaanlukien luoton todellisen vuosikoron.

Luoton todellisen vuosikoron kautta voit helposti vertailla markkinoilla tarjolla olevia lainoja eri yhtiöiden välillä, joka kannattaa tehdä jokaisen luoton kohdalla, sillä todelliset vuosikorot eri firmojen välillä voivat vaihdella huomattavastikin.

Kun luotto on myönnetty, Creditstarilta on tili yleisimmin käytetyissä pankeissa, joten luoton käyttöönottohakemuksen hyväksymisen jälkeen rahat siirtyvät tilillesi yleensä pankin sisäisenä siirtona. Tämä pankkisiirron aika vaihtelee riippuen pankin omista ehdoista, mutta yleensä se on noin 15 minuuttia.

Lainahakemuksen voi jättää milloin tahansa (24/7), mutta luottohakemukset käsitellään yhtiön toimesta asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Huomaa, että Creditstar tarvitsee asiakkailtaan lainan hakemista varten kerran suoritettavan henkilöllisyyden vahvistuksen, ensimmäisen luoton käyttöönottohakemuksen yhteydessä, jossa tunnistus tapahtuu verkkopankin tai mobiilivarmenteen avulla.

Creditstarilla on olemassa luoton myöntämiseen muutamia perusvaatimuksia, jotka sinun tulee täyttää saadaksesi luottoa.

Näihin kuuluvat ehdot, että 1) sinun on oltava Suomen kansalainen tai sinulla on oltava oleskelulupa Suomessa, 2) sinun on oltava yli 18-vuotias, 3) sinulla tulee olla säännölliset tulot, sekä 4) sinun on läpäistävä luottotieto- ja vilppitarkastukset.

Näiden ehtojen puitteissa Creditstar tekee vakavaraisuustarkastuksen joka hakemuksen yhteydessä, tarkastaen esimerkiksi erilaiset luottotietokannat.

Kun sinulle myönnetään Creditstar luottoa, voit käyttää koko luoton tarpeisiisi tai vain osan siitä, jolloin maksat luottokuluja vain käyttämästäsi lainan määrästä.

Takaisinmaksu luotoille, kuukausilyhennykset, on mahdollista maksaa ennen jokaista maksua sähköpostitse Creditstarin lähettämän saldonäkymän ja maksutietojen perusteella.

Toinen vaihtoehtoinen tapa maksaa on suoraan yhtiön sivustolla pankkilinkin avulla.

Kun teet kuukausimaksuja ja muita lyhennyksiä, varmista aina, että käytät maksun yhteydessä oikeaa viitenumeroa, jotta kyseinen kuukausilyhennys näkyy Creditstarin järjestelmässä ajallaan ja kirjautuu siihen oikein.

Creditstarin palvelussa voit suorittaa lyhennyksiä myös ennenaikaisesti ilman ylimääräisiä kuluja, sekä pidentää maksuaikaa käyttämällä tarjolla olevaa lyhennysvapaata.

Voit hakea tällaista 5–30 päivän mittaista lyhennysvapaata kirjautumalla yhtiön sivuille käyttäjätunnuksillasi. Lyhennysvapaan myötä seuraavan sekä kaikkien tulevien maksujen eräpäiviä siirretään eteenpäin automaattisesti. Huomaa, että hakemuksen vahvistamiseksi on maksettava lyhennysvapaan käsittelymaksu.

Jos et kykene suorittamaan takaisinmaksua ajallaan, Creditstar pyytää sinua ottamaan aina yhteyttä asiakaspalveluun asian neuvottelemiseksi.