Danske Bank konttorit Helsinki – aukioloajat & kassapalvelut

Danske Bank konttorit Helsinki yhteystiedot pääkaupungista löytyville neljälle konttorille, mukaanluettuna Private Banking asiakkaita palveleva toimipaikka.

Pankkikonsernina Danske Bankilla on konttoreita kaikkiaan 15:sta maassa. Suomessa yhtiöllä on yhteensä noin 1,1 miljoonaa asiakasta, mukaanlukien henkilö-, yhteisö-, ja yritysasiakkaita.

Voit asioida talletuspankki toimintojen ohella Dansken kanssa lisäksi suhteessa suurten yritysten ja instituutioiden palveluihin, kuin myös finanssimarkkinoiden Markets-toimintoihin.

Danske Bank Helsinki-Narinkkatori-Kassapalvelut konttori.

Narinkkatorin kassapalvelut -piste.

Näiden ohella palveluihin lukeutuvat kotimaassa yritysten ja yhteisöjen varainhoidon Danske Capital sekä rahastoyhtiö Danske Invest.

Dansken brändin alta löytyy Kiinteistömaailma, joka on Suomessa toimiva franchising-yrittäjien muodostama kiinteistönvälitysketju, mutta jonka keskusyksikön omistaa kokonaisuudessaan Danske Bank -konserni.

Helsingin talletuspankki konttorien suhteen toimipaikkoja löytyy ydinkeskustasta (Aleksanterinkatu), Kampista (Narinkkatori), ja Itäkeskuksesta. Kasarmikadulla (Helsingin keskustaa) oleva konttori on puolestaan yksityispankki-toimintoihin keskittynyt paikka.

Danske Bank konttorit Helsinki – yhteystiedot & aukioloajat

Aleksanterinkatu
Aleksanterinkatu 11
00100 Helsinki
Palvelut (vain ajanvarauksella): lainaneuvottelut, sijoitusneuvottelut
danskebank.fi

Itäkeskus
Tallinnanaukio 1
00930 Helsinki
Palvelut (vain ajanvarauksella): päivittäispalvelut, lainaneuvottelut, sijoitusneuvottelut

Narinkkatori
Simonkatu 9, Narinkkatori
00100 Helsinki
Aukioloajat (kassapalvelut): maanantai, keskiviikko, perjantai 10-16:30
Aukiolojat (muut ilman ajanvarausta hoidettavat päivittäiset raha-asiat): maanantai-perjantai 10-16:30

Private Banking – Etelä-Suomi
Kasarmikatu 21B
00130 Helsinki
Aukioloajat: sopimuksen mukaan ajanvarauksella
Palvelut: laina- ja sijoituspalvelut

Yksi parhaista tavoista saada lisätietoja Danske Bank konttorit Helsinki palvelupisteiden toiminnasta on seurata pankin virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten Facebookia osoitteessa facebook.com/DanskeBankSuomi/.

Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen Dansken tapahtumiin pääkaupunkiseudulla, tietoja laina-ja luottokorttitapahtuista, ja paljon muuta.