Delta Rahoitus

Delta Rahoitus on noin 30 paikkakunnalla toimivan Delta Auto autoliikeketjun rahoitus-ja vakuutusyhtiö.

Autoliikeketju myy ja huoltaa näissä toimipaikoissaan Kia-, Mitsubishi, Mazda- ja Opel-autoja, sekä BMW-autoja Delta Bavariassa Lahdessa. Firma on myös maan suurimpia käytettyjen autojen myyjiä.

Delta konsernin osana oleva Delta Motor Group Oy on myös autojen maahantuoja, merkeille Kia ja Mitsubishi.

Konsernin rahoituspuoli kattaa autoiluun liittyvistä muista palveluista autorahoituksen sekä autovakuutukset, saman katon alta kuin mistä teet myös autokaupat.

Rahoitusyhtiön palvelut kattavat yksittäiset henkilöt, perheet, kuin yrityksetkin, erilaisiin tilanteisiin ja erilaisiin budjetteihin valmiiksi mietittyinä ratkaisuina.

Ratkaisuista esimerkiksi Deltan osamaksusopimusta voit käyttää niin uuden kuin käytetynkin auton hankintaan.

Delta Rahoitus

Rahoituksen järjestäminen Delta Rahoitus palveluista

Koska Delta rahoitusjärjestelyssä hankkimasi auto toimii vakuutena, saat koron hankintaan huomattavasti tavallisia kulutusluottoja halvemmalla.

Saat myös lainapäätöksen heti autoa ostaessasi, saman katon alta, ilman erillistä neuvottelua esimerkiksi pankin kanssa.

Deltan kautta järjestetyt autolainat maksetaan aina takaisin sovitun suuruisen, kiinteän koron perusteisesti koko sopimusajan, ja voit valita kuukausierän suuruudeksi elämäntilanteeseesi sopivan summan.

Auton ostoon tarvitaan yleensä käsiraha, mutta jos sinulla on autokauppaan tullessasi tarjota vaihtoauto, tämä toimii normaalisti käsirahan korvikkeena.


Lisäksi, jos sinulla on olemassaoleva rahoitussopimus nykyisestä autostasi – Deltasta tai jostain muusta autoliikkeestä – se ei ole este uudelle autokaupalle ja sen uudelle rahoitukselle, vaan Delta hoitaa vanhan sopimuksesi puolestasi.