6 Diners Club luottokortti vaihtoehtoa

Voit valita Diners club luottokortti palvelusi 6 erilaisesta paketista — aina Finnair Plus liitännäisestä kortista perhekorttiin saakka.

Luottokorttiyhtiönä Diners Club, joka on ollut olemassa vuodesta 1950, kuuluu muutaman kansainvälisesti tunnetun alan brändin joukkoon, yhdessä Visan, MasterCardin, ja American Expressin kanssa.

Liikemies Frank McNamaran perustama firma on nykyään osa monikansallista Discover Financial Services konsernia, toimien omilla toimistoillaan ja franchising-partnereiden kautta yli 200 maassa.

Suomessa Diners Club kortteja on myönnetty yli 30 vuoden ajan, vuodesta 1983.

Nykyisin koko pohjoismaiden alueella firman kortteja myöntää Diners Club Nordic, joka on osa SEB Kort Bank AB, Pohjoismaiden suurin kv. maksu-ja luottokortteja myöntävä yritys.

Diners Club luottokortti

SEB Kort Bank AB:n taustalta löytyy Skandinaviska Enskilda Bank, SEB, jolla on vähittäispankki-asiakkaita yli 4 miljoonaa ja työntekijöitä yli 20 000, joten kyseessä on luotettava ja vakavarainen pankkialan toimija.

Erilaiset Diners Club korttivaihtoehdot

Suomen markkinoille on tarjolla kaikkiaan viisi erilaista Diners Club korttivaihtoehtoa:

  • Diners Club Classic,
  • Diners Club Premium,
  • Diners Club Persona,
  • Finnair Plus Diners Club,
  • SAS EuroBonus Diners Club, sekä
  • Diners Club perhekortti.

Näistä Diners Club Classic on firman peruskortti, yrityksen alusta alkaen tarjolla ollut klassikko, johon kuuluu maksuominaisuuden ohella joukko muitakin etuja ja palveluja.

Classic-kortissa ei ole ennalta asetettua käyttörajaa, joten voit ostaa suurempiakin ostoksia kätevästi.

Kustakin ostoksesta kerääntyy Club Rewards pisteitä, ja korttiin kuuluu lisäksi muita jäsenetuja ja mm. pääsy lentokentillä Diners Clubin loungeihin.

Premium-kortti on astetta kattavampi kortti, jossa ei ole ennalta määriteltyä käyttörajaa, ja saat joustoa ostoksiisi maksimissaan 10 000 euron luotolla.

Kortin premium-palveluihin kuuluvat lisäksi…

  • henkilökohtainen assistenttipalvelu,
  • tuoteostoturva, jäsenedut,
  • pääsy Diners Club lentokenttä-loungeihin, sekä
  • kaksinkertaiset Club Rewards pisteet ostoksistasi.

Mikäli luottokorttiasi käyttää perheessäsi useampi henkilö, sinun kannattaa harkita myös perhekortin (tai korttien) hankkimista pääkortin oheen.

Perhekorttiin sisältyvät aina samat edut kuin pääkorttiinkin, mukaanlukien jäsentarjoukset ja Diners Clubin lentokenttäloungeihin sisäänpääsyt.

Laskujen käsittelyn kannalta on lisäksi hyvä, että saat perhekorteilla tehdyistä ostoksista oman, selkeän laskunsa kerran kuukaudessa.

http://youtu.be/56Y4L-OQZ0s

Korteista peruskorttia voit hakea, jos olet täyttänyt 24-vuotta, sinulla on säännölliset vuositulot (minimissään 30 000 euroa), eikä sinulta löydy voimassa olevia maksuhäiriömerkintöjä.

Lisäksi vähintään 19-vuotiaat suomalaisessa yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa (vähintään 120 opintopistettä hankkineet) opiskelijat voivat hakea luototonta opiskelijakorttia.

Nopeiten saat Diners Club luottokortti palvelun käyttöösi täyttämällä verkkohakemuksen ja allekirjoittamalla sen verkkopankkitunnuksillasi.

Vaihtoehtoisesti voit myös täyttää luottokorttihakemuksen PDF muodossa, printata täytetyn lomakkeen, ja lähettää sen Diners Clubille postitse.