Ege lainat ilman vakuuksia

Ege Finance on yksityinen, lainaa ilman vakuuksia suomalaisille yksityishenkilöille myöntävä finanssialan yritys.

Yhtiö on toiminut Suomen markkinoilla vuodesta 2009 saakka, ja sen kautta on mahdollista hakea lainatuotteita kategorioissa pikavipit, pikalainat, vipit, ja pikaluotot.

Ege lainat ilman vakuuksia.

Lainattavat määrät palvelussa ovat (tätä kirjoittaessa) 100-2800 euron välillä, joiden takaisinmaksu tapahtuu 2-12 kuukauden periodilla.

Ege (www.ege.fi) ei vaadi lainan myöntämiseen vakuuksia tai takaajia, mutta sen sijaan sinun tulee täyttää muutama yhtiön edellettymä perusehto.

Näihin ehtoihin kuuluvat, että 1) asiakas on 20-70 vuotias, 2), Suomen kansalainen, 3) luottokelpoinen ja hyvin raha-asiansa hoitanut, sekä 4) hänellä on säännöllisiä tuloja. Yhtiö saattaa pyytää kolmen kuukauden pankkitiliotteita isompaa summaa hakiessa.

Lainan hakeminen on tehty erittäin helpoksi ja nopeaksi prosessiksi.

Voit tehdä lainahakemuksen suoraan netissä nettihakemuksella, jossa tunnistaudut ensin pankkitunnuksillasi Egen järjestelmään. Hakemus sinällään kysyy sinulta talouteesi liittyviä asioita, jotka vaikuttavat lainapäätökseen, sekä tietoja hakemastasi lainamäärästä ja takaisinmaksuajasta.

Luettuasi läpi lainaehdot ja hyväksyttyäsi ne, alustava lainapäätös tulee yleensä heti lainahakemuksen jättämisen jälkeen.

Mikäli Ege myöntää sinulle lainan hakemuksesi perusteella, yhtiö siirtää lainasumman tilillesi 2 työpäivän kuluessa. Mikäli rahojen saamisella on kiire, Egellä on olemassa erikseen tilattava Ekspress-palvelu, jossa rahat siirretään tilillesi 30 minuutin kuluessa.

Voit jättää lainahakemuksen 24 tuntia vuorokaudessa, mutta myönnettyjen luottojen siirto tapahtuu ainoastaan Egen asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Vaikka lainan hakeminen on erittäin nopea ja vaivaton prosessi, sinun kannattaa käyttää aikaa yhtiön lainatarjouksen vertailuun muihin alan yritysten lainatarjouksiin, etenkin ns. todellisen vuosikoron suhteen. Näissä lainan kustannuksissa on huomattaviakin eroja yrityksestä toiseen.

Huomaa, että lisäksi lainahakemuksessa tarvittavat mahdolliset luoton nostoon liittyvät tekstiviestikulut tulevat puhelinlaskussasi itse maksettavaksesi.

Takaisinmaksua varten saat laskun sähköpostiisi, ja näet laskut aina myös Egen itsepalvelusivuilla netin kautta.

Voit hakea Egen kautta useampiakin lainoja, mutta uutta lainaa voi hakea vain oman henkilökohtaisen lainalimiitin puitteissa, kunhan yksikään aikaisemmista lainoista ei ole erääntynyt. Mikäli limiitti on täynnä tai laina on erääntynyt, niin uutta luottoa voi hakea kun edellinen on kokonaisuudessaan maksettu ja kirjautunut Egen järjestelmään.

Mikäli Ege ei myönnä sinulle lainaa, syynä on yhtiön antamien tietojen mukaan yleensä joko 1) luotto-/maksuhäiriömerkintä tai 2) edellinen luotto on maksamatta.

Kun olet saanut lainan Ege Financelta, voit maksaa luoton takaisin ennenaikaisesti, eikä tällaisesta ennenaikaisesta takaisinmaksusta aiheudu minkäänlaisia lisäkuluja.