Ellos laina

Ellos laina on maksimissaan EUR 2500 suuruinen yksityislaina, tarjolla ilman vakuuksia tai takaajia.

Vaikka lainaa tarjoaa postimyyntikuvastostaan tunnettu Ellos, kyseessä on yleinen kulutusluotto, joten voit käyttää lainasumman mihin tahansa tarkoitukseen, eikä rahoja ole sidottu asioimiseen Elloksessa.

Lainaa, ja siihen optina olevaa lainaturvaa, voi hakea suoraan netissä. Netissä lainaa hakiessasi saat alustavan päätöksen hyväksymisestä / hylkäämisestä heti ruudullesi.

Lainan saamiseen kuuluu joukko ehtoja. Ellos edellyttää lainanhakijalta…

  • 25-79 vuoden ikää,
  • raha-asioiden moitteetonta hoitamista (ei ajankohtaisia maksuhäiriöitä rekisterissä), sekä
  • säännöllisiä työ- tai eläketuloja (minimissään EUR 800 / kk ennen veroja).

Voit hakea yksityislainaa EUR 100 – 2500 summille, ja lainaan liitetyn takaisinmaksuajan ja kuukausierät voit valita itsenäisesti elämäntilanteeseesi sopiviksi, aina kuitenkin lainasumman ja laina-ajan mukaan. Laina aikana voi olla 1-5 vuotta.

Mikäli et ole varma, millainen lainasumma on budjettisi rajoissa takaisinmaksujen suhteen, voit käyttää Elloksen sivuilta löytyvää lainalaskuria tämän selvittämiseen: Ellos luottolaskuri

Lainalaskurilla voit testata erilaisten lainamäärien ja takaisinmaksuaikojen vaikutusta kuukausieräsi suuruuteen. Jos valitset esimerkiksi pidemmän maksuajan, tulee kuukausierästäsi pienempi.

Ellos laina – hakeminen ja takaisinmaksaminen

Jos haet luottoa Ellos.fi sivuilta löytyvän nettilomakkeen avulla (johon alustava päätös tulee välittömästi), voit hyväksyvän päätöksen jälkeen valita, haluatko allekirjoittaa lainapaperit netissä pankkitunnuksillasi vai allekirjoitatko sopimuksen kotiinlähetettynä.

Allekirjoittamisen jälkeen (tarvittavine liitteineen) kestää muutamia pankkipäiviä, ennenkuin näet lainarahat omalla pankkitililläsi.

Takaisinmaksu luotolle tapahtuu tasaerissä kuukausittain, joiden suuruuden voit testata jo etukäteen Elloksen lainalaskurista.

Mikäli haluat, voit ilman lisäkuluja lyhentää lainaa sovittua suuremmilla kuukausierilla, tai maksaa luoton milloin tahansa kokonaisuudessaan takaisin Ellokselle.

Neljän ajallaan maksetun kuukausierän jälkeen voit harkintasi mukaan pitää myös kaksi lyhennysvapaata kuukautta per vuosi.

Toisaalta voit hakea lainamäärän korottamista, kun olet maksanut 10% sovitusta lainamäärästä ja vähintään 6 lyhennystä ajallaan. Maksimissaan lainamäärän korottaminen voi olla EUR 2500, johon liitetty uusi lyhennysaika koskee koko jäljelläolevaa lainaa.

Elloksen kulutusluottoon voi ostaa myös “Lainaturva” palvelun.


Tämä lainan takaisinmaksua koskeva vakuutus maksaa jäljellä olevan velan takaisin kokonaan, jos vakuutettu joutuu sairauden tai tapaturman takia pitkäksi aikaa työkyvyttömäksi (yli 45 päivää) tai sairaalahoitoon (yli 30 päivää) tai jos velallinen kuolee tapaturmaisesti tai sairauteen.