EQ rahastot

EQ rahastot tuotteita on tarjolla noin 25 oman sijoitusrahaston ja laajan yhteistyökumppaneiden rahastovalikoiman voimin.

Sijoitusrahastoja on tarjolla sekä osake-, korko- että yhdistelmärahasto luokissa.

eQ rahastoyhtiön omistavalla EQ Pankilla, joka on osa pohjoismaista Nordnet konsernia, on toimipisteet sekä Helsingissä, Tampereella että Turussa.

eQ osakerahastot tunnetaan varsinkin sektorisijoittamiseen liittyvästä erityisosaamisesta, jossa huomio analyyseissä keskittyy osakkeiden perusteiden lisäksi talouden suhdanteiden analysointiin.

eQ:n osakerahastoista löytyy myös alueellisesti kattavia sijoitusrahasto tuotteita aina kotimaan osakemarkkinoista aina globaaleihin rahastoihin jotka sijoittavat mm. Euroopan ja Yhdysvaltain markkinoille.

Rahastoyhtiön Korkorahastojen valikoimiin kuuluvat erilaiset rahastot aina rahamarkkinarahastoista enemmän riskiä sisältäviin korkorahastoihin, joissa sijoituskohde voi olla esimerkiksi yrityslainoissa.

eQ:n rahastovalikoimiin kuuluu myös eQ Active Hedge erikoisrahasto, joka sijoittaa muihin rahastoihin, etupäässä kansainvälisiin absoluuttisen tuoton rahastoihin.

Koska se on ns. absoluuttisen tuoton rahasto, se tavoittelee tasaista tuottoa matalalla riskitasolla kaikissa markkinaolosuhteissa.

Leave a Comment