EQ varainhoito

eQ Varainhoito on noin 35 työntekijän pankkiiriliike, jonka omistavat yhtiön avainhenkilöstö sekä Georg, Henrik ja Carl Gustaf Ehrnrooth.

Varainhoitoyhtiö tarjoaa rahasto- ja varainhoitopalveluja niin yksityis- kuin instituutiosijoittajillekin, kotimaisesta, kullekin asiakkaalle räätälöidystä näkökulmasta.

Yhtiö on toiminnaltaan isoista pankki-yhtiöistö riippumaton varainhoitaja, jonka oma rahastovalikoima koostuu kaikkiaan 23:sta omasta sijoitusrahastosta, joita on täydennetty firman yhteistyökumppaneiden (DWS (Deutsche Bank), ING, Trigon ja East Capital) rahastovalikoimilla.

Varainhoidon lähestymistapoihin firmalla kuuluvat rahastosijoitukset, indeksiosuusrahastot, sekä suorat sijoitukset, erilaisia sijoitusstrategioita hyödyntämällä.

Varakkaille yksityishenkilöille suunnatut palvelut on nimetty “eQ Private” palvelunimellä, jossa kullakin asiakkaalla on oma nimetty varainhoitajansa, joka vastaa varainhoidosta.

Asiakassuhteen aluksi eQ:n varainhoitajan kanssa määritellään sijoitussalkun tuottotavoite, riski ja asiakkaan tarvitsema palvelukokonaisuus.

Yksityisasiakkaat voivat sijoittaa eQ Private asiakassuhteen sisällä firman tarjoamiin malli-sijoitussalkkuihin, tai antaa varat varainhoitajan hallinnoitaviksi, aktiiviseen, hajautettuun osakesalkunhoitoon.

Institutionaalisten asiakkaiden suhteen varainhoitoyksikön palveluja käyttävät mm. eläke- ja vakuutusyhtiöt, eläke- ja apurahoja jakavat säätiöt, ammattijärjestöt, kunnat, seurakunnat, henkilöstörahastot ja yksittäiset yritykset.


eQ Varainhoidolla on toimistot Helsingin lisäksi myös Tampereella ja Kuopiossa, joihin yhteyden ottamalla (www.eqvarainhoito.fi) pääset alkuun yhteistyössä varainhoidon suhteen.