Eqvitec Partners (SULJETTU)

Eqvitec Partners on suomalainen pääomasijoitus yhtiö, joka sijoittaa laajenemisvaiheessa oleviin teknologiafirmoihin. (PÄIVITYS 2020: YHTIÖ ON LOPETTANUT TOIMINTANSA)

Eqvitecin toimialueena on kotimaan lisäksi myös koko Pohjoismaiden alue, ja firma toimii kaikkiaan neljän rahaston kautta, joissa oleva pääoman määrä on yli €300 miljoonaa.

Eqvitec, joka on perustettu vuonna 1997, pyrkii erottumaan muista pääomasijoitus yhtiöistä kokomuksensa ja laajan erikoisosaamisensa avulla.

Firman rahastojen sijoistusstrategia kohdistuu kasvuyrityksiin joilla on houkutteleva yritysmalli ja paljon kasvuvaraa.

Osana pääomasijoitustoimintaansa Eqvitec toimii aktiivisesti yhteistyössä kohdeyritysten johdon kanssa, tarkoituksena lisäarvon tuonti varsinkin suhteessa strategian toteutukseen ja liiketoiminnan kehitykseen.

Tyypillinen pitoaika yrityksille Eqvitecin rahastoissa on noin 3-6 vuotta, ja sijoitusten exit tapahtuu useimmiten joko yrityskauppana muille alan yrityksille tai pörssilistauksen avulla.

Teknologia-alan sisällä Eqvitecin rahastot sijoittavat varsinkin ICT-alaan, elektroniikkateollisuuteen, automatioon, erilaisiin tuotantoteknologioihin, sekä uusien materiaalien valmistajiin.


Voit tutustua ajankohtaiseen firman portfolioon sijoituskohteita, johon kuuluu yli 20 yritystä, virallisten nettisivujen kautta, osoitteessa www.eqvitec.fi.

Leave a Comment