Everyday luotto

Everyday luotto on EUR 2000 luottolimiitillä toimiva joustoluotto, jossa ei ole kiinteää vuosimaksua tai muita piilokuluja.

Sopimuksen tekeminen on sinällään ilmaista, ja maksat ainoastaan siitä määrästä luottoa, jonka käytät luottolimiitin puitteissa.

Palvelua, joka on tarjolla 21 – 75 vuotiaille, markkinoidaan sloganilla “kuin luottokortti kännykässä”, sillä voit nostaa rahaa tilillesi joko koko luottolimiittisumman kerralla tai pienemmissä osissa, kännykkää käyttäen (tai netissä).

Voit tehdä nostoja vaikka päivittäin (klo 8-22 välisenä aikana, Suomen laeista johtuen) luoton määräsi rajoissa. Rahan noston ohella voit lisäksi tehdä luottoa käyttäen verkkokauppaostoksia yli 5000:ssa verkkokaupassa.

Everyday luotto

Luoton käytön hinta on merkittävä, tätä kirjoitettaessa 15 % nostoprovisiona. Luottoosi ei tule muita kuluja nostoprovision ohessa, jos maksat luoton ensimmäisenä eräpäivänä.

Lasku ottamastasi luotosta tulee kotiisi kerran kuussa, siten, että tässä kuussa tehdyistä nostoista olevan laskun saat ensi kuun lopussa. Käytännössä tämä tarkoittaa keskimäärin 45 päivää maksuaikaa.

Halutessasi voit hyödyntää joustoluotosta löytyvää osamaksuominaisuutta, maksaen ainoastaan minimilyhennyksen. Tämän osamaksun minimilyhennys on aina 1/5 laskun loppusummasta, kuitenkin vähintään EUR 20.

Minimilyhennyksen jälkeen avoimeksi jäävälle saldolle lasketaan seuraavan kuun laskutusjaksolle kuukausikorkoa lainaehtojen mukaisesti

Jos et ole varma ajankohtaisesta asiakas- tai lainatiedoistasi, voit tarkistaa ne OPR-Online 24h -palvelusta, ympäri vuorokauden.

Muissa lainaasi liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Everydayn asiakaspalveluun, joka on avoinna viikon läpi puhelimitse (9-20) ja sähköpostilla (8-22).


Everyday luotto palvelun tarjoava OPR-Vakuus Oy rahoitusyhtiö on ollut toiminnassa vuodesta 2005. Firman lainapalveluja on vuosien yli käyttänyt noin 300 000 suomalaista.