FIM Pankki

FIM Pankki on kotimainen, S-Pankin omistama rahoitusalan yritys, jolta voit hankkia pankkipalveluja, institutionaalisia ja yksityisiä rahoituspalveluita, sekä finanssi-instrumenttien selvitys-ja säilytyspalveluja.

FIM konsernissa, jonka omistaa S-ryhmään kuulu S-Pankki, työskentelee yli 200 henkilöä, tuottaen palveluina myös sijoitustuotteita, kuten rahastoja, varainhoitoa, välityspalveluja, sekä investointipankkityylistä rahoitusneuvontaa ja sijoitustutkimusta.

Jos firmasi rahoitustarpeet ovat keskimääräistä suurempia, voit liikkeellelaskea myös kookkaampia rahoitustuotteita kv. markkinoille FIM:in kautta, yrityksen kv. yhteistyöpankkien avulla.

Keskeisin FIM:n toimintaan liittyvä erikoisosaaminen liittyy sijoitus-, säästämis- ja varainhoitopalveluihin, joista voit valita sopivan yhdistelmän, joka edustaa sijoitusten ja varainhoidon suhteen oikeanlaista riskitasoa, yhteistyössä pankin asiakaspalvelijoiden kanssa.

Varsinkin FIM:n rahastovalikoima on poikkeuksellisen hyvä (yli 30 erilaista osake-, korko-, ja yhdistelmärahastoa), ja niiden avulla voit hajauttaa sijoitusriskiäsi varsin yksinkertaisesti niin eri sijoitussektoreille kuin useampiin maihinkin.

Pankin kautta voit rahastojen sijasta sijoittaa varojasi myös suorina sijoituksina osakemarkkinoille, joko pankin meklaria käyttäen tai pienemmillä transaktiokuluilla FIM Direct kaupankäyntipalvelua hyödyntäen.

FIM Pankki

FIM Pankki osana FIM konsernia

FIM konsernin juuret ulottuvat vuoteen 1987, jolloin firman edeltäjäyhtiö, Finanssimeklarit Oy perustettiin.

Konsernin omistajarakenne on muuntunut merkittävästi useaan kertaan historiansa aikana, tärkeimpinä…

  • listautuminen Helsingin pörssiin vuonna 2006,
  • islantilaisen Glitnirin tekemä yrityksen osto vuonna 2007,
  • toimivan johdon MBO-yritysosto vuonna 2008, sekä
  • firman siirtyminen osaksi S-Pankkia vuonna 2013.

Nykyisellään S-Pankin omistama FIM-konserni sisältää FIM Pankki Oy:n ja FIM Varainhoito Oy:n.

Rahoitusyhtiönä FIM Pankilla on täysi toimilupa luottolaitos toimintaan Suomessa, ja toimintaan kotimaisena talletuspankkina, ja pankki on mukana myös Suomen talletussuojarahastossa.

Konttoreiden suhteen löydät firman Helsingissä olevan pääkonttorin lisäksi yhtiön toimipaikkoja myös Jyväskylästä, Kuopiosta, Lahdesta, Oulusta, Tampereelta, ja Turusta sekä Tukholmasta.