Finnair Nordea Mastercard luottokortti – edut ja hakeminen

Katsaus Finnair Nordea Mastercard luottokortti etuihin arkikäytössä, ja niihin seikkoihin, jotka tekevät siitä hyvän valinnan pankin maksukorttivalikoimassa.

Kortti, virallisesti Finnair Plus Mastercard, on suunniteltu Nordean ja Finnairin yhteistyössä sopimaan varsinkin paljon matkustavan suomalaisen käyttöön.

Perusetuihin kortin suhteen kuuluvat maksuaika tekemillesi ostoksille, luotto-ominaisuus, Finnair Plus -pisteitä ostoksistasi, sekä ylimääräistä vakuutusturvaa matkoillesi.

Finnair Nordea Mastercard.

Nordea Finnair luottokortti sisältää luottomäärältään 2 000 – 10 000 euroa, ja jos käytät luotto-ominaisuutta, luoton koroksi määräytyy 3 kuukauden euribor + 11,5 %. Kortin luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy.

Todellinen vuosikorko esimerkiksi 1 500 euron käytössä olevalle luotolle on 24,6 % ja luottohinta 1 687 euroa, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (02/2021) + 11,5 % ja tähän laskentaan huomioidaan luottokortin vuosimaksu (60 euroa) ja kuukausittainen 3 euron veloitus paperilaskusta.

Jos maksat luottokortin laskusi kokonaisuudessaan aina eräpäivään mennessä, saat kaikille tekemillesi ostoksille keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa.

Finnair Nordea Mastercard luottokortti - arjen ykköskortti.

Kun käytät luottopuolta, kortin käyttöön kuuluu kaksi maksuvapaata kuukautta kalenterivuodessa, jotka voivat olla hyödyllisiä tilanteissa, joissa budjettisi ei muuten riitä kaikkiin maksuihin.

Maksaessasi ostoksia Nordea Finnair Plus Mastercard luottokortilla, voit valita ostotilanteessa valita, maksatko luotolla (credit) vai suoraan pankkitililtäsi (debit).

Alle 50 euron kokoisissa ostoksissa voit tehdä maksun myös lähimaksuna, maksupäätteeseen koskematta. Myös yli 50 euron ostokset onnistuvat maksupäätteeseen koskematta, kun otat käyttöön älymaksamisen ja maksat älypuhelimella- kellolla tai muulla älylaitteella.

Yksi parhaista tavoista seurata omaa rahankäyttöä ja korttitapahtumistasi Nordean Finnair luottokortin suhteen on ottaa käyttöön Nordean Wallet-mobiilisovellus.

Finnair Plus -pisteet ja matkavakuutus – Finnair Nordea Mastercard

Keskeinen etu kortin käyttämisestä suhteessa muihin Nordean luottokortteihin on se, että kerrytät Finnair Plus -pisteitä jokaisesta kortilla tekemästäsi ostoksesta.

Finnair Plus Mastercard luottokortti.

Pisteiden kerääminen tapahtuu siten, että saat kaksi Finnair Plus -pistettä jokaisesta käyttämästäsi eurosta (1 euro = 2 palkintopistettä), edellyttäen, että maksat kortin maksuaika- ja luotto-ominaisuudella.

Siten Finnair Nordea Mastercard kortista onkin kotimaisesti muodostunut monen Finnair Plus -jäsenen ykköskortti.

Huomaa, että korttilaskun maksaminen, tilisiirrot, käteisnostot, käteismaksut ja debit-ominaisuudella tehdyt ostot eivät kerrytä Finnair Plus -pisteitä.

Finnair Nordea Mastercard - paras matkakumppanisi.

Kaikki pääkortin rinnakkaiskorttien luotto-ominaisuudella tehdyt ostokset kerryttävät tiliin liitettyä samaa Finnair Plus -tiliä. Voit hakea Finnair Plus Mastercard rinnakkaiskortteja yli 15-vuotiaille perheenjäsenillesi.

Mikäli maksat matkasi ulkomaille kokonaan (100 %) kortin maksuaika- tai luotto-ominaisuudella, saat kortin sisältämän ulkomaan matkavakuutuksen (itsellesi että mukana matkustaville perheenjäsenillesi) voimaan. Vakuutuksen myöntää vakuutusyhtiö Tryg.

Maksuton Finnair Plus Mastercard -kortin ulkomaanmatkavakuutus korvaa vakavissa sairaustapauksissa tai tapaturmissa kuljettamisen ulkomailta Suomeen (esimerkiksi ambulanssilennolla).

Helsinki-Vantaa lentokenttä.

Kokonaisuudessaan matkavakuutuksen vakuutusmäärä on enintään 50 000 euroa ja matkasairauden tai matkatapaturman hoitokulujen vakuutusmäärän ylärajana on 30 000 euroa. Matkatavarakorvaus on puolestaan enintään 840 euroa (omavastuu 50 euroa).

Vakuutuksen osana korttiin kuuluu myös käteisnostoturvavakuutus, joka korvaa luottotililtäsi nostetun käteisen aina 850 euroon saakka, mikäli rahat ryöstetään sinulta 24 tunnin kuluessa nostosta.

Nordea Finnair Mastercard – kortin hakeminen

Voit hakea Nordea Finnair Mastercard luottokorttia, mikäli olet Finnair Plus kanta-asiakasohjelman jäsen.

Voit liittyä Finnair Plus -jäseneksi suoraan Finnairin verkkosivuilla, osoitteessa finnair.com/fi-fi/finnair-plus.

Nordean puolelta muita luottokortin saamiseen liittyviä edellytyksiä ovat mm:

  • säännölliset tulot
  • hyvin hoidetut raha-asiat
  • ei maksuhäiriömerkintää

Voit hakea Finnair Nordea Mastercard -luottokorttia Nordean nettipalvelusta, Nordea.fi, tai Nordean mobiili- ja verkkopankissa.

Jos et ole Nordean asiakas, voit hakea luottokorttia vaihtoehtoisesti Nordea Rahoituksen verkkohakemukselta tai Finnairin verkkosivuilta.