Ford Rahoitus

Ford Rahoitus (Ford Credit) on kansainvälisesti toimiva, Yhdysvaltalaisen Ford autonvalmistajan autorahoitukseen erikoistunut rahoitusyhtiö.

Myös Suomessa toimivan rahoitusyhtiön kautta voit saada luottoa autokauppaasi lähimmästä Ford-merkkisiä autoja myyvästä liikkestä, ostotapahtuman yhteydessä, ilman erillistä tarvetta asioida pankin kanssa.

Ford Creditin avulla voit hankkia rahoituksen sekä Ford autoliikkeissä myytäviin uusiin autoihin että käytettyihin ajoneuvoihin.

Koska saat luoton suoraan autokaupastasi, Ford-liikkeestä, tällaisen luoton hankkiminen on huomattavasti helpompaa kuin perinteisen pankkilainan hakeminen auton ostoosi.

Kun olet valinnut mieleisesi auton, voit hankkia sen rahoittamiseen Ford Credit rahoituspäätöksen sopimalla asiasta sinua palvelevan autokauppiaan kanssa paikan päällä.

Koska Ford Credit rahoitustuote on mitoitettu tasaeräisiin kuukausieriin, tällainen rahoitusmuoto mahdollistaa usein miettimääsi suuremman auton hankinnan, budjettiisi mitoitettuna.

Suomen oloissa kukin Ford-merkkiliike on rakennettu siten, että sinua palveleva autoliike pystyy auttamaan aina elämäntyyliisi sopivan auton valinnasta tuloihisi sopivaan rahoitusratkaisuun saakka, saman katon alla.

Ford Rahoitus

Ford rahoitus luottohakemuksen tekeminen

Autonvalintasi jälkeen voit hakea Ford Credit luottoa Ford liikkeessä sinua palvelevan automyyjän opastuksella. Tarvitset luotonhakuun asiakirjoista mukaasi vain ajokortin, ja luottopäätöksen saat välittömästi.

Samassa yhteydessä voit valita mukaan rahoituspakettiin myös muita autoiluun liittyviä lisäpalveluita, kuten Ford Liikennekaskon ja Ford Protect Käyttöturvan.

Rahoitussopimus toimii osamaksuina, joiden avulla voit rahoittaa uuden, käytetyn henkilöauton, tai hyötyajoneuvon oston kiinteillä kuukausierillä.

Sopimus ei edellytä sinulta erillisiä vakuuksia, sillä hankkimasi auto (uusi tai käytetty) toimii lainan vakuutena.

Voit sopimuksen avulla hallita myös autosi jälleenmyyntiarvon suunnittelua, arvioiden yhdessä myyjän kanssa todennäköisen vuotuisen ajomääräsi. Sopimuksesi suhteutetaan tällöin sopivan pituiseksi ajomäärän ja auton arvon alenemisen suhteen.

Lisäpalveluna saatavana oleva Ford Liikennekasko on Fordin yhdessä vakuutusyhtiön kanssa luoma yhdistelmävakuutus, johon sisältyy lakisääteinen liikennevakuutus ja vapaaehtoinen kaskovakuutus.

Jos otat Ford Liikennekaskon, sen tasaeräiset vakuutusmaksut sisällytetään aina kuukausittaiseen Ford lainasopimuksesi kuukausierään.

Lainan takaisinmaksun suhteen voit maksaa useampia eriä kerralla, suurempia eriä, kuin myös koko lainan loppusumman kerrallaan.

Tällaisissa tapauksissa sinun pitää aina ottaa ensin yhteys Ford Creditin asiakaspalveluun.