Freedom Rahoitus Oy

Freedom Rahoitus Oy on riippumaton lainanvälittäjä, jonka avulla voit löytää markkinoilta parhaan ratkaisun EUR 500 – 30 000 suuruisille luotoille.

Erilaisia vakuudettomia lainoja, joita voit etsiä rahoitusyhtiön tietokannassa olevilta yhteistyökumppaneilta ovat autolainat, remonttilainat, sekä venelainat.

Yksi tapa käyttää rahoitusyhtiön palveluja on myös yhdistää, uudelleenjärjestellä olemassaolevat lainat (maksaen yhdellä uudella lainalla pois sen hetkiset pienemmät lainat), ja säästää tätä kautta rahaa.

Lainanhakuun saat avuksesi aina henkilökohtaisen lainaneuvojan, joka on palveluna maksuton, jonka tehtäviin kuuluu auttaa sinua löytämään juuri oikeanlainen luotto tarpeisiisi.

Kun olet jättänyt lainahakemuksesi yhtiön tietokantaan, saat lainapäätöksen hakemuksellesi normaalisti jopa samana päivänä ja rahat ovat tililläsi muutamassa arkipäivässä, kunhan palautat tarvittavat asiakirjat pankille.

Kulutusluottosi korko on tyypillisesti yksilöllinen, määräytyen sinun henkilökohtaisen luottotietojesi ja takaisinmaksukykysi mukaisesti.

Useissa Freedomin kautta tarjolla olevissa lainoissa mukana on lainanmyöntämisen yhteydessä veloitettava lainan avausmaksu sekä kk-pohjainen tilinhoitomaksu, jotka vaikuttavat luoton todellisiin vuosikorkoihin.

Lainan korkoon vaikuttavat myös haluamasi lainan määrä ja toivomasi luoton takaisinmaksuaika. Takaisinmaksuaikoina ovat Freedom rahoitusyhtiön kautta otetuissa lainoissa 1 – 12 vuotta.

Voit hakea luottoa Freedomilta täyttämällä lainahakemuskaavakkeen firman verkkosivujen kautta, tai soittamalla yhtiön asiakaspalvelunumeroon.

Freedom Rahoitus Oy yhtiönä

Yhtiönä Freedom on yksittäisistä rahoitusyhtiöistä riippumaton välittäjä, jonka toimintaan ei kuulu suositella vain tiettyjen firmojen rahoitusyhtiöitä, vaan löytää paras ratkaisu tarpeisiisi kaikista tarjolla olevista tuotteista.

Firma kuuluu Freedom Finance konserniin, jolla on Suomen ohella toimintaa myös Ruotsissa ja Norjassa.

Suomessa firma on toiminut vuodesta 2009.

Rahoitusyhtiö on itse asiassa Pohjoismaiden suurin lainanvälittäjä, jonka palveluksessa olevat noin 100 työntekijää auttavat vuosittain tuhansia asiakkaita löytämään sopivimman lainaratkaisun markkinoilta.