GoldMoney “kultaraha” sijoituspalvelu

GoldMoney on uuden sukupolven sijoituspalvelu, joka mahdollistaa kultasijoituksissa kiinni olevan varallisuuden käytön arkipäivän ostoksissa debit-pankkikortin kautta.

Kanadan Torontosta käsin toimiva ja Toronton pörssissä listattu GoldMoney toimii 100% kultareservin finanssitalona, jolla on yli 1 380 000 asiakasta maailmanlaajuisesti ja yli US$1,3 miljardia asiakasvaroja.

Goldmoney kultaraha palvelu.

GoldMoneyn (www.goldmoney.com) toiminta-ideana on sen nimensä (“KultaRaha”) mukaisesti tarjota asiakkailleen mahdollisuus käyttää kultaa arkipäiväisissä ostoksissaan kustannustehokkaasti ja helposti.

Perinteisesti kultasijoittaja on joutunut fyysistä kultaa ostaessaan asioimaan arvometallikauppojen kanssa, joutuen myymään omistamiaan kultakolikoita tai -harkkoja isommissa erissä kerrallaan.

Tätä taustaa vasten GoldMoney tarjoaa maailmanlaajuisille asiakkailleen – myös suomalaisille yksityishenkilöille tai yrityksille – mahdollisuuden ostaa ensin kultaa, varastoida sitä haluamassaan GoldMoneyn tarjoamassa fyysisessä varastossa eri puolilla maailmaa, ja käyttää tätä kultaa arkipäivän ostoksiin GoldMoney MasterCard debit-kortin kautta.

Monille sijoittajille kulta ja muut arvometallit ovat ainoita aidon rahan muotoja (kullan historian rahana ulottuessa aina 6 000 vuoden ajan historiaan), joita keskuspankit eivät voi valuuttojen tapaan tehdä arvottomaksi painamalla sitä lisää ilman takarajoja.

Minimissään kulta (ja muut arvometallit) on erinomainen sijoituskohde suojautua tältä keskuspankkien ja fraktionaalisen pankkijärjestelmän tuottamalta valuuttojen inflaatiolta.

GoldMoneyllä on olemassa kolme erilaista tilimuotoa: GoldMoney Personal (yksityishenkilöille), GoldMoney Business (yrityksille), ja GoldMoney Wealth (omaisuudenhallintatili, jonka puitteissa voi sijoittaa kullan ohella myös muihin arvometalleihin).

Kun avaat GoldMoney Personal -tilin kaikki (esimerkiksi euromääräiset) talletukset mitkä teet tilillesi, muunnetaan välittömästi kullaksi, jotka säilytetään haluamassasi jurisdiikassa eri puolilla maailmaa Brinks -turvallisuusyhtiön holveissa (yksi vaihtoehdoista on lisäksi Royal Canadian Mintin Ottawan holvi).

GoldMoney tilin avaaminen on tehty erittäin helpoksi: ilman minimisummia (käytännössä 0,001 grammaa kultaa), sekä ilman varastointikustannuksia tai kullan vakuutusmaksuja 1 000 grammaan kultaa saakka.

Kullan ostohinnat GoldMoneyn kautta ovat aina kustannustehokkaat suuren asiakasmäärän ansiosta, firman pyrkiessä tarjoamaan markkinoiden alhaisimmat kullanostoon liittyvät välityspalkkiot.

Voit avata kultatilin välittömästi esimerkiksi käyttämällä luottokorttia, pankkikorttia, kryptovaluuttaa, tai pankkisiirtoa, tarjolla ollessa myös muita vaihtoehtoja.

Kun omistat kultaa GoldMoney palvelussa, voit käyttää sitä paikallisessa valuutassa GoldMoney MasterCard pankkikortin avulla tai nostamalla tällä kortilla paikallista valuuttaa raha-automaateilta.

Voit halutessasi siirtää omistamasi fyysisen kullan omaan varastoosi pois GoldMoneystä kolikoina, kuutioina, tai kultaharkkoina yhtiön Goldmoney Physical -palvelua käyttämällä. Yhtiö lähettää omistamasi kullan osoitteeseesi globaalisti, ja voit myös järjestää hakukäynnin holvilla isompien kultaerien suhteen.

Yhtiö panostaa asiakkaidensa omistaman kullan turvallisuuteen monella tapaa sen ensiluokkaisen varastoinnin ohella, käyttäen korkeimman tason salausta tilien ja henkilötietojen turvaamiseen.

Palvelu vakuuttaa tilit varkauksia ja menetyksiä vastaan, tarjoten lisäturvallisuutta monitasoisella henkilöllisyyden todentamisella, joka estää luvattomat tilin käytöt. Tilisi on näiden ohella linkitetty vain valitsemaasi tilin rahoitusmuotoon, joka estää kolmansien osapuolten mahdollisuuden nostaa kultaasi.

Omistat GoldMoneyn kautta aina oikeaa, fyysistä kultaa, joka täyttää seuraavat kriteerit: LBMA tai COMEX -hyväksyttyjä .999 (24 karaattia) kultaharkkoja (tai parempia), 100%:sti fyysisesti säilytettyinä holveissa, ja joiden olemassaolon näissä säilytyspaikoissa tarkastaa KPMG-yhtiö 3402 Audit -pohjaisesti.

Yksi tapa osallistua GoldMoney palveluun on sen “recurring online savings plan”, eli toistuvat automaattisesti veloitetut kultasäästöt, joissa voit valita esimerkiksi kuukausi- tai viikko-ostot kultaa, kerryttäen säästöjä kohti elämäntavoitteitasi, kuten käsirahaa asunnonostoa varten.

GoldMoney pyrkii tarjoamaan markkinoiden parhaimmat hinnat kullan ostojen ja myyntien suhteen, tehden koko järjestelmästä mahdollisimman kustannustehokkaan asiakkaidensa kannalta. Yhtiön veloitukset ovat aina yksinkertaisesti ymmärrettäviä, joka lisää käytön helppoutta.

Palvelun etuihin kuuluu lisäksi sen puitteissa oleva mahdollisuus lähettää rahaa muille GoldMoney-tileille ilman veloituksia.

Voit tutustua GoldMoney-palveluun yksityiskohtaisesti, ajankohtaisiin kullan hintoihin, sekä eri tilityyppeihin firman virallisilla netti-sivuilla, osoitteessa www.goldmoney.com.