Handelsbanken MasterCard

Handelsbanken MasterCard on Suomessa yli 75 000 ja maailmalla yli 32 miljoonassa myyntipaikassa toimiva maksuaika- ja luottokortti.

Tunnistat kaikki ostopaikat, joissa kortti käyt maksuvälineenä niistä (yleensä kassan yhteydestä) löytyvistä MasterCard logoista.

Voit käyttää korttia niin pieniin päivittäisostoksiin, kuin suurempiin hankintoihinkin, kortille määritellyn luottolimiitin puitteissa.

Korttia hyödyntämällä pysyt myös paremmin ajantasalla rahankäytöstäsi, sillä näet ajankohtaiset korttitapahtumat suoraan Handelsbankenin verkkopankin kautta: sekä laskutetut että laskuttamattomat korttitapahtumat ja korttitilin saldon ja käyttövaran.

Handelsbanken MasterCard

Kun käytät korttia ostoksiin, saat ostoksillesi noin kuukauden korotonta (jos maksat ostoksesi aina kerralla pois) maksuaikaa. Joustoa maksujen tekemiseen tuo mahdollisuus siihen, että teet takaisinmaksun useammassa, korollisessa erässä.

Ennenkuin käytät kortilta löytyvää luotto-ominaisuutta, tutustu aina luoton hintaan (todellinen vuosikorko), sillä nämä kustannukset ovat yleensä huomattavan suuria.

Voit nostaa kortilta rahaa myös pankkitilillesi, halutessasi vaikka koko käyttövarasi verran. Huomaa että tällaisen tilinoston käsittelymaksu on huomattava (tätä kirjoitettaessa), 15 euroa nostosummasta riippumatta.

Myös käteisnostoissa (enintään EUR 2000 / vko) on huomattavia kustannuksia, EUR 2,90 + 2,9 % noston määrästä tätä kirjoitettaessa. Lisäksi käteisnostot ovat korollisia nostopäivästä lähtien.

Kortilla tekemäsi ostot ja rahannostot laskutetaan kuukausittain. Jos päätät käyttää kortilta löytyvää luotto-ominaisuutta, laskun vähimmäiseränä on aina 3 % laskutuspäivään mennessä kertyneestä saldosta.

Voit laittaa kuukausierän myös suoraveloitukseen tililtäsi, sekä tilata laskut fyysisen kotiisi tulevan paperilaskun sijasta sähköisesti NetPostiin.

Eräpäivänä Handelsbanken MasterCard korttiisi voit valita kuukauden 1., 6., 16. tai 26 päivän.

Muihin ominaisuuksiin kuin eräpäivään (joka on kiinteä valinnan jälkeen), kuten luottorajaan, voit hakea muutoksia suoraan Handelsbankenin verkkopalvelusta, “Hakemukset” välilehdeltä, tai soittamalla Handelsbankenin asiakaspalveluun.

Handelsbanken MasterCard luottokortin edut

Handelsbankenin tarjoaa MasterCard luottokorttiinsa ainutlaatuisia etuja, joilla se erottuu muista Suomen markkinoilla olevista vaihtoehdoista.

Yksi tärkeimmistä näistä eduista on rahastobonuksen kertyminen, kun maksat tekemäsi ostoksen Handelsbankenin kortilla (MasterCard tai Gold MasterCard).

Muut Handelsbankenin kortit Suomessa, VIINI MasterCard-, Golfpiste.com MasterCard- sekä Aktiiviraha Gold MasterCard, tuovat myös rahastobonus pisteitä.

Tämän rahastobonuksen suuruus on 0,2 % korttiostostesi arvosta. Kun ostoksiasi kertyy EUR 2500, sinulle merkitään aina automaattisesti rahasto-osuuksia 5 eurolla Handelsbanken Rahastoyhtiön Active 50 -rahastoon.

Voit seurata näiden rahasto-osuuksien kertymistä Handelsbankenin verkkopankin “Sijoittaminen” välilehden kautta, ja myydä kertyneet rahasto-osuudet milloin tahansa.

Toinen keskeinen etu on MasterCard korttiin kuuluva Matkaturva, joka tulee voimaan, kun maksat vähintään 50 % matkakulujen yhteismäärästä MasterCard-kortillasi.

Tähän Matkaturvaan kuuluvat osioina matkustajavakuutus, matkatavaravakuutus, matkustajan vastuuvakuutus, matkustajan oikeusturvavakuutus, sekä matkakassaturva kortilla nostetulle käteiselle.

Kolmas keskeinen etu kortissa on sen Ostoturva-vakuutus, joka kattaa kortillasi ostetun (yli EUR 50 arvoisen) esineen varkauden tai vahingoittumisen.

Vakuutus on voimassa, kun varkaus tai vahingoittuminen sattuu enintään 180 päivän (6 kk) kuluessa esineen osto- tai toimituspäivästä.