Handelsbanken pankki Virossa

Ruotsalainen Handelsbanken pankki toimii myös Viron markkinoilla, sen palvelukonttorin löytyessä Tallinnasta, osoitteesta Kentmanni 6.

Vuonna 1871 Ruotsissa perustettu ja vuodesta 2006 Virossa toiminnassa ollut Handelsbanken on täyden palvelun finanssikonserni.

Handelsbanken pankki Viro.

Pankin asiakaskunta Virossa koostuu sekä yksityisasiakkaista että edistyneitä finanssipalveluita tarvitsevista yrityksistä.

Handelsbanken toimii pääasiassa kuudella eurooppalaisella markkinalla, Ruotsissa, Britanniassa, Suomessa, Norjassa, sekä Alankomaissa, Viron ollessa kuitenkin yksi konsernin kasvavia markkinoita.

Pankki on toiminut 1970-luvulta saakka hajautetusti, siten että päätöksenteko on tuotu mahdollisimman lähelle asiakkaita eri maissa. Tämä tarkoittaa mm. sitä, että saat erilaisiin hakemuksiisi ja pankkipalveluihin nopean vastausajan paikalliselta, virolaiselta pankin henkilökunnalta.

Handelsbanken Eesti tarjoaa yksityisasiakkaille palveluita kategorioissa kuten käyttötilit, internet-pankkipalvelut, määräaikaistalletukset, VISA debit-pankkikortit, maksupalvelut Virossa ja ulkomaille, sekä asuntolainat.

Yrityksille Handelsbanken Virolla on tarjolla mm. yrityskäyttötilit yhdessä tai useammassa valuutassa, start-up pankkitilit, määräaikaistalletukset, internet-pankkipalvelut, yritysten VISA debit-pankkikortit, maksupalvelut ja käteisrahan hallintapalvelut, sekä yrityslainat (mm. käyttöpääomalainat ja sijoituslainat).

Handelsbanken konttori Tallinna
Kentmanni 6, 2. kerros
10116 Tallinna
Aukioloajat: ma-to klo 10-16, pe klo 10-15
www.handelsbanken.ee

Handelsbanken pankkiryhmän yhteinen, virallinen Facebook sivu löytyy osoitteesta www.facebook.com/Handelsbanken.


Facebook-sivuille tulee usein ensimmäisenä tietoja Handelsbankenin kehittämistä uusista pankkipalveluista ja finanssituotteista, uusista asiakaseduista, promootioista, ja paljosta muusta.