Handelsbanken Rahoitus

Handelsbanken Rahoitus on yrityksille ja henkilöasiakkaille rahoitusta tarjoava, Handelsbanken pankin tuottama palvelu.

Suomen ohella pankin rahoitusyhtiö toimii myös Pohjoismaissa, Isossa-Britanniassa, Puolassa, sekä Kiinassa, yhteensä noin 700 toimihenkilön henkilöstöllä, joista Suomessa on 100.

Rahoitusyhtiö toimii läheisessä yhteistyössä kaikkien Handelsbankenin konttoreiden kanssa, rahoitusratkaisujen lisäksi myös Handelsbankenin luottokortti liiketoiminnan suhteen.

Asiakkaina rahoitusyhtiöllä on henkilöasiakkaita sekä yrityksiä. Yritysten suhteen rahoitusyhtiö tarjoaa luottoja pienistä investoinneista suuriinkin projekteihin.

Handelsbankenin rahoitusyksikkö tekee yhteistyötä jälleenmyyjien ja myyjäliikkeiden kanssa, myös asiakaskunnan suhteen, esimerkiksi osamaksurahoituksien ja korttiluottojen suhteen.

Luottokorttituotteisiin kuuluvat esimerkiksi Handelsbanken MasterCard ja Aktiiviraha MasterCard palvelut.

Handelsbanken Rahoitus

Lainan hakeminen Handelsbanken Rahoitukselta

Kun tarvitset rahoitusta yksityisenä tai yrityksellesi Handelsbankenilta, voit hakea luottoa firmalta lähimmästä Handelsbankenin konttorista.

Yrityksille edut Aktiiviraha MasterCard luoton tarjoajana ovat välitön luottopäätös asiakkaalle (internetissä tai puhelimitse), tilitykset myynneistä päivittäin, sekä joukko Handelsbankenin rahoituksen ammattilaisia toimintasi tukena.

Rahoitusyhtiöltä on mahdollista hakea lainaa myös laite- ja koneinvestointeihin, esimerkiksi leasing- ja yrityksen osamaksurahoituksena, joita käyttämällä voit vapauttaa pääomia muuhun yrityksesi kehittämiseen.

Laite-ja koneinvestointeja, joihin haet rahoitusta, voivat olla mm.:

  • yritysajoneuvot
  • koneet ja laitteet
  • IT-toimistotekniikka
  • kuljetuskalusto ja työkoneet

Yksityisille tarjolla olevista palveluista suosituimpiin kuuluu Aktiiviraha MasterCard luottokortti, johon voit hakea luottorajaksi EUR 500-10 000.

Luottokortti toimii maksuvälineenä kaikissa maksupisteissä, joissa otetaan vastaan MasterCard luottokortteja. Näitä paikkoja on kansainvälisesti yli 32 miljoonaa.

Voit käyttää korttia myös käteisen nostoon ympäri maailman, automaateista, joista löytyy MasterCard logo.