Helmi pankki konttorit – aukioloajat & kassapalvelut

Katsaus Helmi pankki konttorit palvelupaikkoihin, viiteen toimipisteeseen alueilla Heinola, Joutsa, Lahti, Padasjoki, ja Sysmä.

Helmi on vuodesta 2007 alkaen toiminnassa ollut päijäthämeläinen pankki, jonka historia juontaa kuitenkin aina vuoteen 1902 saakka. Pankilla on konttoreita viidellä paikkakunnalla maakunnan eri puolilla.

Toimipaikkojen ja asiakkaiden lukumäärällä mitattuna pankki on yksi maakunnan tärkeimmistä finanssialan toimijoista.

Lahden konttori (Torikatu 3).

Asiakkaiden keskuudessa pankki on saanut kiitosta muun muassa tarjoamistaan Säästöpankkien monipuolisista palveluista, sekä ystävällisestä asiakaspalvelusta, niin yritys- kuin yksityisasiakkaillekin.

Helmi pankki konttorit - Lahti.

Pankin pääkonttori on Lahdessa (Torikatu 3), mutta saat henkilökohtaista palvelua ja neuvontaa kaikissa pankin yksittäisistä sivukonttoreista, aina lainavaihtoehdoista säästämiseen liittyviin aiheisiin. Myös kassapalvelut kuuluvat konttoreiden palveluvalikoimaan (poislukien Heinolan ja Padasjoen toimipisteet).

Konttorissa henkilökohtaisesti käymisen ohella voit hoitaa arkisia pankkiasioitasi lisäksi Helmi Säästöpankki verkkopankki & mobiilipankki palveluita hyödyntämällä, joihin tosin tarvitaan käyttäjätunnus sekä salasana / tunnusluvut.

Helmi pankki konttorit – kassapalvelut & aukioloajat

Heinola
Torikatu 6
18100 Heinola
Aukioloajat (neuvontapalvelut): ajanvarauksella maanantai–torstai 8–19, perjantai 10–16:30
saastopankki.fi/helmisaastopankki

Joutsa
Länsitie 8
19650 Joutsa
Aukioloajat (kassapalvelut): perjantai 9:30–12:30
Aukioloajat (neuvontapalvelut): ajanvarauksella maanantai-torstai 8-19, perjantai 10-16

Lahti
Torikatu 3
15110 Lahti
Aukioloajat (kassapalvelut): tiistai, keskiviikko, perjantai 9:30–12:30
Aukioloajat (neuvontapalvelut): ajanvarauksella maanantai-torstai 8–19, perjantai 10–16:30

Padasjoki
Kauppatie 1
17500 Padasjoki
Aukioloajat (neuvontapalvelut): ajanvarauksella maanantai-torstai 8–19, perjantai 10–16:30

Sysmä
Sysmäntie 38
19700 Sysmä
Aukioloajat (kassapalvelut): torstai 9:30–12:30
Aukioloajat (neuvontapalvelut): ajanvarauksella maanantai-torstai 8–19, perjantai 10–16

Voit saada lisätietoja Helmi pankki konttorit palvelupaikoista muun muassa yhtiön virallisten sosiaalisen median sivujen kautta, kuten Facebookista osoitteessa facebook.com/helmisaastopankki/.

Facebook-sivulle tulee päivityksiä liittyen esimerkiksi pankin konttoreiden aukioloaikojen muutoksiin, uusiin palveluihin ja finanssituotteisiin, tapahtumiin toiminta-alueella, luottokortti- ja lainatarjouksiin, sekä paljon muuta.

Helmi Säästöpankki osana Säästöpankkiryhmää

Ryhmänä Säästöpankit, joihin Helmi kuuluu, ovat perusteiltaan itsenäisiä, alueellisia, ja paikallisia pankkeja, joista kukin pyrkii vastaamaan oman ydintoimialueensa asiakkaiden tarpeisiin ja haasteisiin henkilökohtaisella tavoilla.

Säästöpankit muodostavat nykyisin Suomen neljänneksi suurimman pankkiryhmän, 33 itsenäisen Säästöpankin voimin.

Säästöpankit ovat nykyisin myös Suomen vanhin vielä toiminnassa oleva pankkiryhmä, joista ensimmäiset perustettiin jo 1820-luvulla, aikana, jolloin Suomen taloudellinen ja yhteiskunnallinen itsehallinto oli alkamassa kytemään.

Ensimmäinen yksittäinen Säästöpankki oli Turussa avattu pankki, 4. tammikuuta 1823, joka aloitti yksityisten henkilöiden pankkitoiminnan maassa. Ensimmäisen talletuksen teki Hedvig Nyström.

Säästöpankkiverkoston suurin kultakausi on tähän mennessä ollut vuosi 1939, jolloin Suomessa oli säästöpankkeja kaikkiaan 485.

Nykyisin tähän Säästöpankkien ryhmittymään kuuluu kaikkiaan, 33 yksittäisen jäsenpankin lisäksi:

  • keskusjärjestö Säästöpankkiliitto
  • Sp-Rahastoyhtiö Oy
  • Sp-Koti Oy
  • Säästöpankkien Vakuusrahasto
  • Säästöpankkien Tutkimussäätiö

Kustakin jäsensäästöpankista saa laajasti erilaisia finanssialan tuotteita.


Näihin tuotteisiin ja palveluihin lukeutuvat muun muassa lainat, luotto-ja pankkikortit, pankkitili-tuotteet, verkkopankki, säästö- ja sijoitustuotteet, rahastosijoittamisen palvelut, sekä vakuutukset.