Helsingin pörssi rahastot

Helsingin pörssi rahastot informaatiota löytyy internetistä niin kurssikehityksen suhteen kuin myös palveluina joissa voi verrata näiden rahastojen tuottoja.

Kauppalehti – Rahastojen Hintatiedot
www.kauppalehti.fi/5/i/porssi/rahastot/index.jsp

Kauppalehden rahastopalvelu tuo rahastosijoittajalle helpon tavan tarkistaa päivän mittaan sijoitustensa arvon.

Palvelun tuottaa Alma Media yhteistyössä Morningstar yhtiön kanssa, ja sen avulla pysyt ajantasalla rahastosi arvosta, sillä sivun tietoja päivitetään jatkuvasti ja vain lyhyellä viiveellä reaaliaikaisista kursseista.

Finanssivalvonta Rahastolista
www.finanssivalvonta.fi

Finanssivalvonta on Suomessa se virallinen taho joka valvoo rahastoyhtiöiden toimintaa ja niiden alaisena olevia sijoitusrahastoja.

Organisaatio, osana tiedotustehtäväänsä, julkistaa listaa valvontansa alaisista sijoitusrahastoista sekä erikoissijoitusrahastoista, johon pääsee ylläolevasta internet osoitteesta.

Morningstar Suomi
www.morningstar.fi

Morningstar on maailman suurin rahastoista informaatiota tuottava yhtiö. Osana sen palveluja, Morningstar tuottaa myös Suomen markkinoille tietoa Suomalaisista rahastoista sekä niiden tuloksista.


Palvelun avulla voit hakea rahastoja jotka vastaavat sijoitusstrategiaasi ja verrata näitä rahastoja toisiinsa mm. tuoton ja sijoitusstrategian yksityiskohtien sekä rahaston veloittamien palkkioiden suhteen.