HEX rahastot

HEX rahastot eli nykyisin NASDAQ OMX rahastot, ovat sijoitusrahastoja jotka noteerataan OMX:n pörssikaupankäynnin kautta.

Rahastoilla kaupankäynnin suosion kasvun myötä NASDAQ OMX Nordic pörssi tarjoaa nykyisin erilaisia listaus ja kaupankäynti vaihtoehtoja rahastotuotteille Pohjoismaisilla markkinoilla.

Pohjoismaisista alueista Tanskassa on historiallisesti listattu ja kaupankäyntiä voitu käydä rahastoilla, kun taas Suomessa ja Ruotsissa NASDAQ OMX Nordic tarjoaa listaamis-ja kaupankäyntipalvelut ETF (Exchange Traded Funds) indeksiosuusrahastoille.

Helsingin osasto pohjoismaista pörssiä listaa ja tarjoaa kaupankäyntiä vain indeksiosuusrahastoilla, jotka sijoittavat hallinnoiman varallisuutensa Helsingin pörssissä listattuihin osakkeisiin tai muihin arvopapereihin.

NASDAQ OMX Nordic tarjoaa myös osana palveluitaan tietopalveluja listatuista indeksiosuusrahastoista, mukaanlukien historialliset kurssitiedot.

Voit nähdä kaikkien Helsingissä listattujen indeksiosuusrahastojen listan NASDAQ OMX Nordic pörssin virallisilta nettisivuilta osoitteessa:


www.nasdaqomxnordic.com/Funds/Helsinki_Mutual_Funds/

Leave a Comment