Hopean hinta tänään

Katsaus eri tapoihin tarkistaa hopean hinta tänään ja viimeimmät noteeraukset markkinoilta, joilla hopealla käydään kauppaa.

London Bullion Market Association
www.lbma.org.uk

London Bullion Market Association (LBMA) on Lontoon kaupungista käsin toimiva tukkukauppaa hopealla ja kullalla käyvä organisaatio, joka julkistaa arkipäivisin kaksi kertaa päivässä noteerauksen hopean (ja kullan) kauppahinnalle.

Kaupankäyntihinnat tulevat organisaation jäsenten, lähinnä kansainvälisten pankkien ja jalometallikauppiaiden käymästä keskinäisestä kaupasta hopealla.

Voit tarkistaa organisaation sivuilta myös historialliset hinnat hopealle ja kullalle.

Finviz – Hopeafutuurien hintagrafiikat
www.finviz.com/futures_charts.ashx?t=SI&p=m5

Finviz on graafeja erilaisille futuurimarkkinoille tarjoava (ilmainen) nettipalvelu, jonka sivustolta löytyvät graafit myös hopeafutuureille.

Voit valita tarkasteltavan hintagraafin joko 5 minuutin, tunnin, päivän, tai viikon välisille noteerauksille.

Palvelusta löytyvät hintagraafit muillekin jalometalleille, mukaanlukien kulta, platinum, kupari, sekä palladium, joilla on myös mahdollista käydä kauppaa futuurimarkkinoilla.

Tavid – Fyysisen hopean hintanoteeraukset
www.tavid.ee

Tavid on yksi suosituimmista paikoista Baltian maissa ja Virossa ostaa fyysistä hopeaa ja kultaa, ja heidän nettisivustonsa on hyvä tapa tarkistaa viimeisimmät noteeraukset hopean myynti- ja ostohinnoille.

Heidän valikoimansa sisältää erilaisista hopeatuotteista muun muassa:

  • Australian hopeakolikot
  • Kiinan Panda hopeakolikot
  • American Eagle hopeakolikot
  • Vancouver hopeakolikot
  • Tallinna hopeamedaljongit
  • Hopeaharkko tuotteet