IG Markets valuutta- ja CFD-välittäjä

Lontoon osakepörssissä listattu brittiläinen IG Markets on yksi maailman suurimpia valuutta-, johdannais-, ja CFD (Contracts for Difference) -välittäjiä.

Vuonna 1974 perustetun IG Marketsin – joka tarjoaa palvelujaan myös suomalaisille asiakkaille – kautta on mahdollista käydä kauppaa yhteensä yli 10 000 erilaisella finanssituotteella.

IG Markets valuutta-ja CFD-välittäjä.

Yhtiön kautta avautuvat treidaaminen ja sijoittaminen CFD-tuotteiden kautta mm. merkittäviin osakeindekseihin Wall Streetiltä Singaporeen, yli 7 500 erilaista listattua osaketta 34:ssä maailman eri pörssissä…

…suurimmat, eksoottiset, ja kehittyvien markkinoiden valuuttaparit, mukana myös digitaalinen valuutta Bitcoin, hyödykemarkkinat (kuten öljy ja kulta), joukkovelkakirjamarkkinat, osakeannit (IPO), ETF-rahastot, ja monet muut.

IG Markets (www.ig.com), jolla on yli 152 600 asiakasta maailmanlaajuisesti (2016), tunnetaan yhtenä alan innovatiivisimmista pioneereista, jonka teknologia tukee useita erilaisia sijoittamisen / treidaamisen alustoja aina mobiilisovellutuksista nettikäyttöliittymän kautta tapahtuvaan kaupankäyntiin.

Kaupankäyntiväyliä palvelun kautta ovat nettikaupankäynti, iPhone kaupankäyntisovellutukset, iPad kaupankäyntisovellutukset, Android kaupankäyntisovellutukset, Windows-tabletti kaupankäyntisovellutukset, kuin myös treidaaminen/sijoittaminen MetaTrader 4 -ohjelmistoa hyödyntäen.

Asiakkaiden kaupankäynnin tukena firmalla on maanantaista perjantaihin läpi vuorokauden auki oleva helpdesk -asiakastukipalvelu, johon voi ottaa yhteyttä myös viikonloppuisin (CDF-tuotteilla voidaan käydä kauppaa myös lauantaina & sunnuntaina ja muina päivinä jolloin markkinat ovat muutoin suljettuja) klo 9-17, Ison-Britannian aikaa.

IG Marketsin tuotteiden hinnoittelussa käytetään osake-CFD tuotteiden osalta välityspalkkioita, ja muiden CFD tuotteiden (kuten indeksit, valuutat, hyödykkeet, jne.) osalta bid-ask spread -hintaväliä.

Voit tutustua näihin perittyihin palkkioihin ja minimi-ja keskimääräisiin bid-ask spread noteerauksiin IG Marketsin virallisella nettisivulla (www.ig.com), josta selviävät myös vipuvaikutuksen käytön rajat, eli marginaalipääoman minimäärät.

Koska kyseessä on kaupankäynti CFD-tuotteilla, voit vipuvaikutuksen ohella helposti ottaa myös lyhyitä positioita (short positions) kaikkien tarjolla olevien osake- ja muiden finanssituotteiden suhteen, strategia, jolla on mahdollista tehdä voittoa laskevilla markkinoilla.

Jos olet edistynyt treidaaja, IG Marketsin palveluihin lukeutuu myös Direct Market Access (DMA), erillisenä hinnoiteltu palvelutuote, jolla pääset treidaamaan suoraan suurimpien osakepörssien kanssa käyttäen nettikäyttöliittymää, iPad, tai iPhone sovellutuksia.

Paras tapa tutustua IG Marketsiin välittäjänä on avata demo-tili sen palvelussa, jonka avulla voit treidata ja sijoittaa koemielessä, testaten strategioitasi ilman, että oikeaa rahaa on riskeerattuna.

IG Markets toimii Euroopassa brittiläisen Financial Conduct Authorityn organisaation sääntelyn alaisena.