Ikano Rahoitus

Ikano Rahoitus on IKEA-tavaratalon omistavan Kampradin perheen omistama rahoitusyhtiö, joka toimii vakuutus-, varainhallinta-, kiinteistö-, rahoitus- sekä vähittäiskauppa-alalla.

Rahoitusyhtiö, joka kuuluu Ikano Ryhmään, joka on ollut toiminnassa (erillisenä IKEA-konsernista) vuodesta 1988, on toiminut myös Suomessa vuodesta 2010 saakka.

Suomessa rahoitusyhtiö toimii osana Ikano Bank SE pankkia, konsernin pankin Suomen sivuliikettä.

Ikanon rahoitusratkaisuja saatat päästä käyttämään yrityksen yhteistyökumppaneiden kautta, joihin lukeutuvat…

  • Hemtex,
  • Halonen,
  • Carlson,
  • Lindex,
  • KärkiAsiakas,
  • Ideapark, sekä
  • View.

Yksi tärkeimmistä tuotealueista rahoituspalveluiden suhteen firmalle ovat luottokortit, joihin kuuluvat Lindex Club Visa, Ideapark Visa, ja View Visa.

Suomen lisäksi Ikanon finanssitoimintaa löytyy yhdeksästä muustakin maasta Euroopassa: Ruotsi, Tanska, Norja, Iso-Britannia, Saksa, Itävalta, Venäjä, sekä Hollanti.

Toimintana on näissä maissa koordinoitu yhteistyöhön erilaisten jälleenmyyjien kanssa, tuotteena myyntiä, toiminnan voitollisuutta, ja asiakasuskollisuutta tukevat rahoituspalvelut.

Kansainvälisenä toimijana Ikanon kautta voit hankkia ratkaisuja sekä Suomen sisäisiin että kansainvälisiin rahoitusratkaisuihin.

Ikano rahoitus

Ikano Bank SE pankki

Aikaisemmin Ikano Rahoituksen järjestämä St1 Visa on nykyään Ikano Bank pankin hoitama palvelu.

Rahoituspalveluiden suhteen sinun kannattaakin tutustua myös niihin tuotteisiin ja palveluihin, joita Ikano Bank pankki tarjoaa Suomessa.

Ikano Bankin tuotevalikoimista löytyvät mm. IKEA hei-kortti ja hei-laina, kuin myös St1 Visa -maksuaika- ja luottokortti, joita kaikkia voit nykyisin hakea suoraan pankin internet-sivuston kautta.