Pankki Ilmajoki – OmaSP & Ilmajoen pankkiautomaatit

Katsaus pankki Ilmajoki konttoriin sekä paikkakunnan puitteissa tarjolla oleviin Otto ja NOSTO pankkiautomaatit verkostojen pisteisiin.

Kotimaisilla pankkialan markkinoilla mukana olevista finanssikonserneista myös Ilmajoella operoi vain Säästöpankki-ryhmä (Oma Säästöpankki, OmaSP).

Oma Säästöpankki Oyj on Suomen suurin itsenäinen säästöpankki, jolla on asiakkaitaan varten kokonaisuudessaan 35 konttorin verkosto sekä monipuoliset verkkopankki palvelut kellon ympäri ja sijainnistasi riippumatta mobiilipankin kautta.

Yhteensä pankilla on noin 150 000 asiakasta, mukaanlukien henkilö- sekä yritysasiakkaat.

OmaSP Ilmajoki - pankki Ilmajoki.

Pankin konttorin toimintaa alueella tukee yhteensä kolme pankkiautomaattia: yksi Nordean laskujen maksuautomaatti, yksi NOSTO-automaatti, sekä yksi Ottopiste, joka on tyypiltään TalletusOtto, sisältäen peruspalveluiden lisäksi mahdollisuuden tallettaa seteleitä & kolikoita korttiisi liitetylle tilille.

OmaSP Ilmajoki
Kauppatie 12
60800 Ilmajoki
Aukioloajat: maanantai-perjantai 9:30-16:30.
omasp.fi/ilmajoki

Nordea laskujen maksuautomaatti Ilmajoki

Nordea maksuautomaatti Ilmajoki
Kauppatie 18
60800 Ilmajoki
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 6-22.

Nordean laskujen maksuautomaatilla voit maksaa laskujasi sekä tehdä ja tulostaa mukaan tilikyselyjä. Kun käytät Visa- ja MasterCard-luottokorttia, voit aina valita, veloitetaanko maksu tililtäsi vai korttiluotolta.

Otto ja NOSTO pankkiautomaatit Ilmajoki – pankki Ilmajoki

Ilmajoen pankkiautomaatit vaihtoehdoista TalletusOtto on paikka, joka mahdollistaa seteleiden ja kolikoiden tallettamisen korttiin liitetylle tilille. Lisäksi TalletusOtto-automaatti tarjoaa Ottopisteiltä tutut peruspalvelut: otto, saldo ja tapahtumat.

K-Supermarket Ilmajoki (TalletusOtto)
Hansatie 3
60800 Ilmajoki
Aukioloajat: K-Supermarket Ilmajoen aukioloajat.
otto.fi

S-Market Ilmajoki (NOSTO)
Kauppatie 20
60800 Ilmajoki
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.
nostoautomaatti.fi

Voit saada lisätietoja pankki Ilmajoki – OmaSP Ilmajoki konttorista seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/Omasaastopankkioyj/.

Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen Oma Säästöpankin konttorin aukioloaikojen muutoksiin, pankin tapahtumiin Ilmajoella, sekä paljon muuta.