Pankki Juankoski – OP Juankoski & pankkiautomaatti

Katsaus pankki Juankoski – OP Juankoski konttoriin sekä alueen puitteissa tarjolla olevaan Otto-pankkiautomaattiin.

Juankosken seudulla toimii kotimaisista, merkittävistä finanssialan konserneista vain Osuuspankki, Tuusniemen Osuuspankki, jolla on on konttori osoitteessa Poikkitie 5.

Konttorissa henkilökohtaisesti käymisen ohella voit hoitaa arkisia pankkiasioitasi myös Osuuspankki-ryhmän verkkopankki & mobiilipankki palveluita hyödyntäen, vuorokauden ympäri.

OP Juankoski - pankki Juankoski.

Muihin pankkipalveluihin seudulla kuuluu lisäksi OttoPlus-automaatti, joka on sijoitettu OP Juankosken konttorin yhteyteen. Automaatilla voit peruspalveluiden (otto, saldo, tapahtumat sekä otto & lahjoitus ja liittymän lataus) ohella tallettaa seteleitä korttiisi liitetylle tilille.

OttoPlus Juankoski - OP Juankoski - pankki Juankoski.

Pankkina Tuusniemen Osuuspankki on itsenäinen ja paikallinen Osuuspankki, jolla on konttoreita Juankosken lisäksi Tuusniemellä ja Kuopiossa.

OP Tuusniemen asiakkaana pääset käyttämään kaikkia pankin palveluita, mukaanlukien päivittäisen raha-asioiden hoito (maksuliikkeestä kortteihin), laina-asiat, säästämisen ja sijoittamisen ratkaisut, vakuutukset, lakipalvelut, sekä yrityspalvelut.

OP Juankoski – Tuusniemen Osuuspankki – pankki Juankoski
Poikkitie 5
73500 Juankoski
Aukioloajat (kassapalvelut): maanantai-keskiviikko 10-13.
Aukioloajat (muut palvelut): ajanvarauksella maanantai-keskiviikko 10-16:30.
op.fi/web/op-tuusniemi

OP Tuusniemi (OttoPlus-automaatti)
Poikkitie 5
73500 Juankoski
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.
otto.fi

Voit saada lisätietoja pankki Juankoski – OP Juankoski konttorin palveluista seuraamalla Tuusniemen Osuuspankin virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten Facebookia osoitteessa facebook.com/TuusniemenOP/.


Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa tietoja konttorin aukioloaikojen muutoksista, uusista pankkipalveluista, tapahtumista Juankosken alueella, ja paljon muuta.