Juuan Osuuspankki konttori – aukioloajat & pankkiautomaatit

Tiedot Juuan Osuuspankki konttori palvelupaikasta sekä katsaus paikkakunnan Otto ja NOSTO pankkiautomaatti verkostoon.

OP Juuka konttori kuuluu Pohjois-Karjalan Osuuspankin toimintoihin maakunnan alueella, Joensuun, Kesälahden, Kontiolahden, Lieksan, Nurmeksen, ja Valtimon palvelupisteiden ohella.

Yhteensä Pohjois-Karjalan OP konttoreissa työskentelee noin sata pankki-ja vakuutusalan ammattilaista, jotka tuntevat alueen ja sen asukkaiden finanssipalveluiden tarpeet, tukien asiakkaitaan oikeanlaisiin ratkaisuihin.

Juuan Osuuspankki konttori.

OP Juuka asiakkaana pääset käsiksi kaikkiin keskeisiin finanssipalveluihin, kuten päivittäisten raha-asioiden hoitamiseen (luottokorteista verkkopankkiin), luottoihin ja lainoihin, säästämisen ja sijoittamisen ratkaisuihin…

OP Debit kortti.

…vakuutuksiin (itsellesi, perheellesi ja omaisuutesi turvaksi), OP Kodin kiinteistönvälityspalveluihin, lakipalveluihin (ml. perunkirjoitusta, verotusta ja kiinteistökauppoja varten), yksilölliseen varallisuudenhoitoon (OP Private), sekä yrityspalveluihin (maksuliikkeestä vakuutuksiin).

Yhteensä Pohjois-Karjalan Osuuspankilla on noin 83 000 asiakasta, joista yli 48 000 on pankin omistaja-asiakkaita. Yksi tapa saada kaikki irti Osuuspankin asiakkuudestasi on liittyä näiden omistaja-asiakkaiden joukkoon.

Omistaja-asiakkaana omistat osan pankistasi, hyödyt parhaista OP eduista, sekä kerrytät pankkipalveluiden keskittämisestä yhtiöön OP-bonuksien muodossa.

OP Mobiilipankki - Juuan Osuuspankki konttori.

Henkilökohtaisesti pankin konttorissa käymisen ohella voit hoitaa pankkiasioita myös OP verkkopankki ja OP mobiilipankki palveluiden kautta (joihin vaaditaan käyttäjätunnus sekä tunnistus – OP Mobiiliavain tai avainlukulista).

Juuan Osuuspankki konttori
Poikolantie 2 A
83900 Juuka
Aukioloajat (kassapalvelut): tiistai 9:30-12.
Aukioloajat (konttori): ajanvarauksella maanantai-perjantai 9-19.
op.fi/web/op-pohjois-karjala

Otto pankkiautomaatti Juuka – osoitteet & aukioloajat

Automaateista OttoPlus on palvelupiste, jossa voit tallettaa seteleitä heti korttiisi liitetylle tilille.

OttoPlus-automaatti tarjoaa myös kaikki muut Ottopisteiltä tutut peruspalvelut: otto, saldo, tapahtumat sekä otto & lahjoitus ja liittymän lataus.

OP Juuka (OttoPlus)
Poikolantie 2 A
83900 Juuka
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.

Ahmovaara Kolintien liiketila (Kolinportti)
Kolintie 10
83950 Ahmovaara
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.

NOSTO pankkiautomaatti Juuka – Juuan Osuuspankki konttori

K-Market Pielisherkku
Kirkkotie 4
83900 Juuka
Aukioloajat: auki liikkeen aukioloaikoina.

S-Market Juuka
Karjalantie 1
83900 Juuka
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.

Voit saada lisätietoja Juuan Osuuspankki konttori palvelupisteen toiminnoista ja palveluista Pohjois-Karjalan Osuuspankin sosiaalisen median sivuilta, kuten Facebookista osoitteessa facebook.com/OP.pohjoiskarjala/.


Facebook-sivulle tulee päivityksiä mm. liittyen pankin uusiin palveluihin ja finanssialan tuotteisiin, aukioloaikojen muutoksiin, laina- ja luottokorttitarjouksiin, ja paljon muuta.