Pankki Kärsämäki – Suomenselän OP & pankkiautomaatit

Katsaus pankki Kärsämäki – Suomenselän Osuuspankki konttoriin sekä paikkakunnan puitteissa tarjolla olevaan Otto pankkiautomaatti verkoston pisteeseen.

Suomalaisilla pankkialan markkinoilla mukana olevista finanssikonttoreista myös Kärsämäellä operoi vain Osuuspankki-ryhmä, Suomenselän Osuuspankki.

Suomenselän OP toimialue kattaa kokonaisuutena Haapajärven, Haapaveden, Kannuksen, Oulaisten ja Pyhäjärven kaupungit sekä Kärsämäen, Merijärven ja Reisjärven kunnat.

Kaikkiaan pankilla on noin 45 300 asiakasta, joista omistaja-asiakkaita on noin 27 400. Asiakaskuntaa palvelee 70 finanssialan ammattilaisen henkilöstö.

Pankin asiakkaana pääset käyttämään monipuolista valikoimaa palveluita, kuten päivittäiset raha-asiat (maksuliikkeestä kortteihin), kassapalvelut, säästämisen ja sijoittamiset tuotteet, luotot ja lainat, lakiasiainpalvelut, vakuutukset, maa- ja metsätaloudenpalvelut, yrityspalvelut maksuliikkeestä vakuutuksiin, kiinteistövälitys- ja isännöintipalvelut (OP Koti LKV), sekä varallisuudenhoito (OP Private).

OP Kärsämäki – Suomenselän Osuuspankki
Frosteruksenkatu 4
86710 Kärsämäki
Aukioloajat (kassapalvelut): tiistai, torstai 9:30-12.
Aukioloajat (muut palvelut): ajanvarauksella maanantai-perjantai 9:30-16.
op.fi/op-suomenselka

Otto pankkiautomaatti Kärsämäki – pankki Kärsämäki

OP Kärsämäki (Otto)
Frosteruksenkatu 4
86710 Kärsämäki
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.
otto.fi

Voit saada lisätietoja pankki Kärsämäki – Suomenselän Osuuspankki konttorin toiminnoista ja palveluista seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/OPSuomenselka/.

Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen pankin konttorin aukioloaikojen muutoksiin, Osuuspankin tapahtumiin Kärsämäellä, sekä paljon muuta.