Pankki Kemijärvi – Pohjolan OP & pankkiautomaatit

Katsaus pankki Kemijärvi – Pohjolan Osuuspankki konttori palvelupaikkaan sekä alueella tarjolla oleviin Otto ja NOSTO pankkiautomaatit verkoston pisteisiin.

Suomalaisilla pankkialan markkinoilla operoivista finanssikonserneista myös Kemijärvellä on toiminnassa mukana ainoastaan Osuuspankki-ryhmä, Pohjolan Osuuspankki.

OP Pohjola on yli 47 000 omistaja-asiakkaansa omistama paikallinen pankki. Asiakkaita palvelee noin 100 finanssialan ammattilaisen henkilöstö.

Voit asioida konttorissa henkilökohtaisesti käymisen ohella OP:n kaikissa pankki- ja vakuutustarpeissa myös muissa tarjolla olevissa kanavissa: verkossa, OP-mobiilissa, tai puhelimessa.

Pankin asiakkaana voit valita laajasta skaalasta finanssipalveluita ja -tuotteita, kuten päivittäisten raha-asioiden hoidon (maksuliikkeestä kortteihin), lainat & luotot, säästämisen sekä sijoittamisen ratkaisut, vakuutukset, kiinteistö- ja isännöintipalvelut (OP Koti Lappi), lakipalvelut (perhettä, verotusta ja kiinteistökauppoja koskevissa tilanteissa), varallisuudenhoidot (OP Private Lappi), sekä yrityspalvelut maksuliikkeestä vakuutuksiin.

OP Kemijärvi – Pohjolan Osuuspankki
Vapaudenkatu 1
98100 Kemijärvi
Aukioloajat (kassapalvelut): torstai 9:30-12.
Aukioloajat (muut palvelut): maanantai-perjantai.
op.fi/web/pohjolan-osuuspankki

Nordea maksuautomaatti Kemijärvi – pankki Kemijärvi

Nordea maksuautomaatti
Kirkkokatu 5, K-Supermarket Kauppapaikka
98100 Kemijärvi
Aukioloajat: K-Supermarket Kauppapaikan aukioloajat

Nordean laskujen maksuautomaatilla voit maksaa laskujasi sekä tehdä ja tulostaa mukaan tilikyselyjä. Kun käytät Visa- ja MasterCard-luottokorttia, voit aina valita, veloitetaanko maksu tililtäsi vai korttiluotolta.

Otto ja NOSTO pankkiautomaatit Kemijärvi

Kemijärven pankkiautomaateista OttoPlus on paikka, jossa voit peruspalveluiden (otto, saldo, tapahtumat sekä otto & lahjoitus ja liittymän lataus) lisäksi tallettaa seteleitä korttiisi liitetylle tilille.

K-Supermarket Kauppapaikka (OttoPlus)
Kirkkokatu 5
98100 Kemijärvi
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.
otto.fi

S-Market Uitto (NOSTO)
Annaliisankatu 3
98100 Kemijärvi
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.
nostoautomaatti.fi

Tokmanni Tex (Otto)
Seminaarinkatu 2-4
98120 Kemijärvi
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.

Voit saada lisätietoja pankki Kemijärvi – Pohjolan Osuuspankki konttori palvelupaikan toiminnoista seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/PohjolanOsuuspankki/.


Facebook-sivulle tulee päivityksiä muun muassa liittyen pankin konttorin aukioloaikojen muutoksiin, Osuuspankin tapahtumiin Kemijärvellä, sekä paljon muuta.