Pankki Kempele – Oulun Osuuspankki & pankkiautomaatit

Katsaus pankki Kempele – Oulun Osuuspankki konttoriin sekä paikkakunnan puitteissa tarjolla oleviin Ottopiste-automaatit verkoston pisteisiin.

Kotimaisista pankkialan markkinoilla operoivista finanssikonserneista myös Kempeleen alueella on toiminnassa mukana vain Osuuspankki-ryhmä, Oulun Osuuspankki.

Oulun OP, täyden palvelun pankki, on toiminut Oulun talousalueella asiakkaitaan varten jo yli 100 vuoden ajan. Asiakkaana käytössäsi on ainutlaatuinen pankki- ja vakuutuspalveluiden kokonaisuus helposti saman katon alla.

OP Kempele - pankki Kempele.

Pankin konttorin toimintaa alueella tukee yhteensä neljä Otto-pankkiautomaattia, joista yksi on OttoPlus (peruspalvelut + seteleiden talletus) ja toinen TalletusOtto (peruspalvelut + seteleiden & kolikoiden talletus).

OP Kempele – Oulun Osuuspankki
Zeppelinintie 1
90450 Kempele
Aukioloajat (kassapalvelut): keskiviikko 10-12:30.
Aukioloajat (muut palvelut): maanantai-torstai 10-20, perjantai 10-17.
op.fi/op-oulu

Otto pankkiautomaatit Kempele – pankki Kempele

Kempeleen seudulla olevista pankkiautomaateista OttoPlus sisältää peruspalveluiden (otto, saldo, tapahtumat sekä otto & lahjoitus ja liittymän lataus) lisäksi mahdollisuuden tallettaa seteleitä korttiisi liitetylle tilille.

Pankkiautomaateista TalletusOtto on puolestaan paikka, jossa voit seteleiden ohella tallettaa kolikoita korttiisi liitetylle tilille. TalletusOtto sisältää myös Ottopisteiden peruspalvelut: otto, saldo ja tapahtumat.

Kauppakeskus Zeppelin (Otto)
Zeppelinintie 1
90450 Kempele
Aukioloajat: Kauppakeskus Zeppelinin aukioloajat.
otto.fi

Kauppakeskus Zeppelin (TalletusOtto)
Zeppelinintie 1, Prisman läheisyydessä
90450 Kempele
Aukioloajat: Kauppakeskus Zeppelinin aukioloajat.

K-Supermarket Kempele (Otto)
Ollilantie 2
90440 Kempele
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.

Shell Kempele Zeppelin (OttoPlus)
Zeppeliinintie 1-2
90450 Kempele
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 24h.

Voit saada lisätietoja pankki Kempele – Oulun Osuuspankki konttorista seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/OPOulu/.


Facebook-sivua seuraamalla pysyt ajantasalla muun muassa konttorin aukioloaikojen muutoksista, Osuuspankin tapahtumista alueella, ja paljosta muusta.